2777
2789

تو سریال ها و فیلمای آسیایی مثلا کره چین ژاپن ایران و عرب و...بین دختر و پسر یه حجب و حیایی هست!

اما فیلمای اروپایی و آمریکایی بسیاااار بسیااااررر زناشون پررو و ازادن و خیلی خیلی خیلی راحتن تو روابطشون

ولی من این حجب و حیا رو دوست دارم یجورایی برام لذت بخشه ..

نظرتون چیه؟

یه بار نزدیک شدم به یک زن امریکایی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معیارت برای قضاوت درباره ی مردم یه کشور سریال نباشه. سریال نمایشه. نه اونا واقعیت دارن نه اینا.

مثلا.همون ایران که جزو مثالات بود. سریالا چقدر به واقعیت نزدیکن؟! 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
حجب و حیاشونو ک با سانسور درست میکنن ‌ اما واقیعت اینه ک فحشا تو اروپا و غرب بیشتر بیداد میکنهو این ...

و اینکه ما ایرانیا داریم گرایش پیدا میکنیم ب غربیا تو نوع پوشش. نوع دکورایسون. نوع تفکر و همه چیز. 

حجب و حیاشونو ک با سانسور درست میکنن ‌ اما واقیعت اینه ک فحشا تو اروپا و غرب بیشتر بیداد میکنهو این ...

جدا از این

کلا سبک زندگی و تفکرات سنتی تری دارن 

حتی من فیلم و سریال ها قدیمی ایران رو با قدیم اونها مقایسه میکنم 180 درجه تفاوت دارن و این سنتی بودن رو تا حدی حفظ کردن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

اره درست میکنن چون به مردمشون یاد بدن باید حیا داشته باشن  حیا یه چیزی مثل پرده میمونه ک مردو زنو مشتاق کرده ببینه پشت این پرده چیه و اینجوری مرد و زن ب سمت فطرت خودشون گام برمیدارن

عزیزم من منظورم حجاب نیست لطفاً تاپیک منو ب سمت بحثای سیاسی نکشون مشکلی داری خودت تاپیک بزن

من حرفی از حجاب زدم؟؟؟؟ بحث سیاسی؟؟؟ 😐 چرا حرف از خودت درمیاری؟؟🤔😳

نظر نمیخوای تاپیک نزن قرار نیست همه تاییدت کنن!

جدا از اینکلا سبک زندگی و تفکرات سنتی تری دارن حتی من فیلم و سریال ها قدیمی ایران رو با قدیم اونها م ...

میگم ک بیشتر بجای اینکه دنبال تغییر عقیده و تقکر و این‌ها باشن دنبال تکنولوزی هستن. دنبال پیشرفتن. 

معیارت برای قضاوت درباره ی مردم یه کشور سریال نباشه. سریال نمایشه. نه اونا واقعیت دارن نه اینا.مثلا. ...

سریالای ایرانی اگ کمدی و خیلییی درام نباشه و... اره کلا سریالهای زیادی داریم ک از روی زندگی واقعی افراد و اتفاقات عجیب واقعی ساخته شدن!!؟

مگ تا حالا فیلم بر اساس واقعیت ندیدی!؟؟