2777
2789

من کاملا عاشقانه و غیر سنتی ازدواج کردم 

فوق العاده راضیم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نرسیدم

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

زندگی با عشق خوبه ولی اون ارج و عزتی که کسایی که سنتی ازدواج کردن رو من نداشتم ، چون میدونستن همه جوره خانوادمو راضی میکنم حتی برام عروسی هم نگرفتن هیچ هدیه مناسبتی واسم نیاوردن و حداقل چیزی که میشد رو انجام دادن 

بچه هایی ک با عشق ازدواج کردید، قبلش دوست بودید،، چقد اخلاق طرفتونو در نظر گرفتید؟ اگر بداخلاق بود ب ...

صد در صد تمام جوانبش رو در نظر گرفتم و بعد عاشقش شدم. اگه بداخلاق بود به دوستی هم نمیرسید چه برسه به ازدواج. آدم عاقل عاشق آدم درست میشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ولی من بعدش فهمیدم بداخلاقه، بعداز هشت سال عشق و عاشقی دیگه تمومش کردم🥲💔

مگه میشه؟ از همون اول فهمیدی فقط هشت سال خودتو گول زدی عزیزم. بعد از ازدواج هم تمام اخلاقای طرف رو ضرب در بیست کن چون بیست برابر قبل باهاش در ارتباطی. یعنی اگه الان اخم میکنه اون موقع فحش میده. الان فحش میده اون موقع حمله میکنه. از فکر عشق و... هم بیا بیرون دوره این حرفا گذشته به چشم تجربه نگاش کن و تو انتخابای بعدی منطق رو اولویت قرار بده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مگه میشه؟ از همون اول فهمیدی فقط هشت سال خودتو گول زدی عزیزم. بعد از ازدواج هم تمام اخلاقای طرف رو ض ...

اخه اولش خوب بود، ولی بله درسته من تحمل میکردم، فرصت میدادم، ولی نشد

منم دیگه تموم کردم، پیامم میده و زنگ جواب نمیدم،، از ی چیز میترسم اونم اینکه حالا ک بعد هشت سال تمومش کردم تاوان ندم🥲😥

🦋🌱
اخه اولش خوب بود، ولی بله درسته من تحمل میکردم، فرصت میدادم، ولی نشدمنم دیگه تموم کردم، پیامم میده و ...

تاوان چی این آدم اگه متعهد و لایق بود هشت سال معطلت نمیکرد. البته قضاوت از روی دوخط اشتباهه و خودت بهتر میدونی ارزش فرصت دوباره رو داره یا نه؛ من میگم به خاطر عذاب وجدان و عشق و امید به اینکه بعد از ازدواج تغییر کنه بهش برنگرد. فقط اگه دلیل منطقی داری فرصت بده.