2777
2789
عنوان

عاشقش شدم بعد فهمیدم افغان

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 57 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توی اقوام ما ی دختر ایرونی زن آقایی شد ولی اونا خیلی پولدار بودن دختره از زندگیش راضیه و خیلییییییییی هم خوشحالع با اینکه تا مدتی خانواده پسره مخالف بودن ولی الان اونا هم دوسش دارند ...  یه دختر خوشگل هم دارند.

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

اشتباهه این ازدواجهم تفاوت های فرهنگی هست که باعث اختلاف تو زندگیتون میشههم مشکل تابعیت گرفتن برای ب ...

تفاوت فرهنگی نیست اگر سی سال توی ایران هست فرهنگ کامل ایران رو گرفته ... 

منم متولد شده ایرانم با تابعیت زندگی میکنم انقد ک اخلاق و رفتار مون شبیه ایرانی هاست اصلا نمی تونیم یه درصد هم اقوام خودمون ک توی افغانستان هستن رو تحمل کنیم ن اینکه باهاشون بد رفتاریم ها ن بی احترامی هم نمی کنیم خیلی هم دوسشون داریم ولی عقاید فرق می‌کنه وقتی بحث عقیدتی میشه توی ی جمع مثلا با پسر دایی هایی ک متولد وطن هستن دعوا میشه اونا ی چیز میگن ما ی چیز میگم اونا نمی فهمند..🥲💔

ولی اگه بزرگ شده اینجا باشن یکی مث داداش من ک زبون پشتو هم درست بلد نیست 😑😂😀😘😘♥️

بزرگ شده ومتولد اینجاست باایرانی ها بزرگ شده بچه هم گفته میریم پیش خواهرم آلمان

بازم اختلافات فرهنگی هست

افغانی ها فرهنگشون با ما ایرانی ها خیلی فرق داره

به اینم فکر کن که میخوان افغانی ها رو برگردونن افغانستان اگه موفق شند زندگی تو چی میشه؟ 

کاربری دست دو نفره

نه میدونم ببخشید چون گفتن هزاره نیستن گفتم شاید تاجیک باشه،گفتن فارس هستن

عزیز دلم ❤️🫶 

افغانستان پایتختش همه اش فارسی زبان هستن و کاملا زیبا ب خصوص مرداشون ک ب خودشون میرسن😀♥️

عزیز دلم ❤️🫶 افغانستان پایتختش همه اش فارسی زبان هستن و کاملا زیبا ب خصوص مرداشون ک ب خودشون میرسن� ...

کلیپ ها رو تو اینستاگرام میبینم لذت میبرم واقعا ،من بهترین دوستام از مردم افغانستان هستن ،زمانی که به ته خط رسیدم کمک من همونا بودن، حتی ۴ تا از عروس هامون مال افغانستان هست ،به نظر من آدمی زاد میمیره همه مون یکی هستیم ،هم زبان، برابر ما مخلوقیم و هممون یکی هستیم ❤️⚘️

کلیپ ها رو تو اینستاگرام میبینم لذت میبرم واقعا ،من بهترین دوستام از مردم افغانستان هستن ،زمانی که ب ...

می‌دونی چیه همه جا خوب بد داریم منم افغانم الان پدرم اینا ۳۰ ساله ایران هستن قبلا ی جایی زندگی می کردیم بعد جایی دیگه خونه درست کردیم می خواستیم کوچ کنیم همسایه هامون ایرانی بودن گریه می کردن یه پیرزنی بود انقد گریه می کرد از خوبی مون شده بود ماه ها خونشون دست ما بوده خودشون مسافرت بودن ... همه جا خوب بد داریم ... ♥️🫶

منم رفیق ایرونی زیاد دارم انقد دوسم دارند بهم میگن ب ایرانی خودمون اعتماد نداریم ولی ب تو داریم ..

می‌دونی چیه همه جا خوب بد داریم منم افغانم الان پدرم اینا ۳۰ ساله ایران هستن قبلا ی جایی زندگی می کر ...

عزیزم اصلا مجازی توجه نکن من خودم گاهی میبینم تاپیک توهین میزنن با همین ایرانی های خودمون میان خودشون و جا میزنن شروع میکنن فحش به ایرانی که تفرقه بندازن،من یه چیزایی دیدم و جاهایی رفتم و کار کردم که خیلی خوب میفهمم اینکارها که میکنن به چه علت هست ،اینجا آدم نمیتونه کامل خودشو معرفی کنه بگه چه کاره بوده یا چکاره هست ،شما دقیقا و متاسفانه رو یه طناب دارین راه میرین که وسط افغانستان و ایرانه ،نه اینور نه اونور همه چیز درست میشه⚘️

عزیزم اصلا مجازی توجه نکن من خودم گاهی میبینم تاپیک توهین میزنن با همین ایرانی های خودمون میان خودشو ...

مرسی خوشگلم ان شالله