من پارسال یه خاستگار برام اومد پسر دوست بابام. حالا شرایطش
اقا داماد دوبار تو عقد جدا شده شغلش نظامی تو کلانتری کار میکنه حقوقشم فک کنم ده تا پانزده تومن .تک پسره سه تا خاهر داره ک دوتاشون ازدواج کردن ی خاهر کوچیک مجردم داره .پدرش تریاک میکشه ولی ادم خوبیه کشاورزه. پسره میک خرج خانوادمم خودم باید بدم ولی کشاورزیای باباش دستشه.خونه نداره از این مسکن ملی ها قراره بهش بدن. ماشین هم قراره به اسمش در اومده ساینا برج دوازده میدن. آدم شکموییه برای شکم و خرج خونه خوب خرج میکنه.قدش بلنده 190 ولی وزنش خیلی زیاده 125کیلو . هیکلیه.در مورد حجاب گفتم من چادری نیستم گفت عیب نداره ولی مراسمای اداره باید بپوشی.در کل قیافشم برام مهر نداشته تا الان... از پارسالم هنوز اردواج نکرده امسال دوباره پیشنهاد ازدواج داد نظر خودم منفیه خانوادم میگن روش فکر کن چیکار کنم بنظرتون؟خودمم ۲۶سالمه ی بار جدا شدم
اگر ازش خوشت نیومده خودتو توجیه و قانع نکن و دلیل تراشی نکن با جملاتی مثله پدر و مادر همیشه نیستن تنها میمونم همه شوهراشون همینن من یکبار جدا شدم شانسم کمه فردا همینم نیس و الی آخر
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉