2777
2789
اخه نمیشه ک نپوشید

چرا؟

شلوار بپوش دیگه

یا شلوارک

ببین به قول خالم میگه شورت مثل دم کنی میمونه نمیزاره هوا به اون ناحیه برسه

وقتی آزاد باشه خیلی عفونتت کم میشه

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لاکتواژ حساسیت آورههمینجوری برای بقیه تجویز نکنید

مگ چجوریه چ قرصیه؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
چرا؟شلوار بپوش دیگهیا شلوارکببین به قول خالم میگه شورت مثل دم کنی میمونه نمیزاره هوا به اون ناحیه بر ...

امتحان میکنم  یبار ببینم چی میشه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
امتحان میکنم یبار ببینم چی میشه

یکبار🤔

حداقل یک هفته نباید بپوشی کم کم متوجه میشی

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
یکبار🤔حداقل یک هفته نباید بپوشی کم کم متوجه میشی

باشه این کارم میکنم تا ببینم چی میشه 

چرا؟شلوار بپوش دیگهیا شلوارکببین به قول خالم میگه شورت مثل دم کنی میمونه نمیزاره هوا به اون ناحیه بر ...

من الان چندساله تو خونه نمیپوشم

مجردم هستم رابطه ندارم

ولی واقعا عفونتم خوب نشده

من الان چندساله تو خونه نمیپوشممجردم هستم رابطه ندارمولی واقعا عفونتم خوب نشده

دختر عفونت نمیگیره که!!!!