2777
2789
عنوان

دعانویس دیدین بتونه بیماری خوب کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 43 پست
خلاصه مهمه که از راه شرعی و دینی دعا نویسی کنه نه تسخیر موجودات

اها نه اونو اصن اعتقادم ندادم ولی کتاباشون دیدم ایه های قران بوده یادمه مامان بزرگم یه ایه قران برام نوشت همیشه همراهم بود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم باید جای خوب بری انسان پاکی باشه نه هر کسی

ترخدا شما کسیو میشناسی😭 

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
بله درست میگی باهات موافقم ولی متاسفانه مردم هنوزم پیگیر دعا نویس و اینان بدون اینکه از عاقبتش خبر د ...

دقیقا🤦

دارم رفته رفته تبدیل به آدمی میشوم که به فکر کردن فکر میکند.حالا فکر کردن برای من عادت شده،هدف شده! همه اش دلم میخواهد بشینم و فکر کنم.مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند... "و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤
به چی گرفتار شدی؟اگر سحر و جادوت کردن که از صدتا روشی که خدا گفته میتونی باطلش کنی

به طلسم..اون صدتا روش من ۲۰۰ تاشو رفتم شیطانیه باطل نمیشه😭

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
اونیکه ناخواسته یه خدا بیخبر گرفتارش کرده باشه چی؟😭

منظورت چیه؟ 

دارم رفته رفته تبدیل به آدمی میشوم که به فکر کردن فکر میکند.حالا فکر کردن برای من عادت شده،هدف شده! همه اش دلم میخواهد بشینم و فکر کنم.مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند... "و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤
به طلسم..اون صدتا روش من ۲۰۰ تاشو رفتم شیطانیه باطل نمیشه😭

یعنی میگی قدرت شیطان از خدا بیشتره!

یادت نره شیطان مخلوق خداست و خالق قدرت بیشتری داره

برو با یه عالم مشورت کن و از راه درست و راهی که خدا گفته مشکلتون حل کن نه با دعا نویس

دعا نویس شاید یه مشکلی رو حل کنه ولی صدتا دیگه برات مشکل درست می‌کنه نکن اینکارو ارزشش رو نداره خدا ازت روبرگردونه

ترخدا شما کسیو میشناسی😭

فوت شده ی نفرم میشناسم ولی اونقدر نمیدونم چجوریه کلا ی بار رفتم پیشش اونم اوکی بود بقیه هم میگن خوبه من دقیق نمیدونم چون اعتقادم کمه ب اینجور چیزا 

فوت شده ی نفرم میشناسم ولی اونقدر نمیدونم چجوریه کلا ی بار رفتم پیشش اونم اوکی بود بقیه هم میگن خوبه ...

الهی خیر ببینی 

من سلامتیم به دست بیارم تنها ارزومه هر لحظه از درد جسمی دور خودم میپیچم😭

سلام عزیزم برلی باطل شدن سحر نماز حضرت زهرا رو آخر شبها تا هفت شب بخونیدبعدش هم یه دعایی هست باید او ...

بخدا نمیتونم حتی نماز هم بخونم درد جسمی نمیزاره تو جا افتادم😭