2777
2789
آفرین منم همینو میگم دعانویس قرآنی خوبهبخدا من زندگیم خیلی خوب و عالی بود ازدواجم عاشقانه بودهبعد از ...

والا حرفات کاملا درسته من احمقو بگو چندین سال این وضع روتحمل کردم والکی چله مله گرفتم و ذکرای زیادی کفتم بدترسنگینی افتادتوکارامون.اگه از اول میرفتم پیش دعانویس  کارم حل میشد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ک خودت میتونی از قران اونو برداری چرا پول بریزی تو جیب یکی دیگه؟؟؟

مثل اینه که ادم بیماربشه بگه چرا پول دکتربدم خودم خوددرمانی میکنم .یه نفر دستش شکسته بود توخونه هی تخم مرغ واهک و....میذاشت اخرش باوضع داغون رفت پیش دکتر گچش گرفت

هر جور راحتی من ازش دعا گرفتم واسه بارداریمدعای خوب فقط می نویسهدعای بد کلا نمی نویسهمثلا یه کاری می ...

درخواست دادم ممنون میشم جواب بدی

خودت برای چه کاری پیشش رفتی کجاست آدرس هم داری بگو

من برداشتم نوشتم انحام دادم دادم ولی دست من برای قلم زدن دعاهای اینجوری اجازه نداره .رسالت من وشما ا ...

دوست ندارم منجمد فک کنم پس تا حدودی حق میدم و به حرفتون فک میکنم

البته اینم باید در نظر داشت وقتی اسم دعا و این چیزا میاد اینو باید در نظر داشته باشیم که تو دعا هم توسلمون به خدا باشه دیگه مگه نه؟.