2777
2789
واقعا به طرف فوت میکنی؟! من میخوام برا همیشههههه ازمون دورشن تا ۱۰ سال چهرشو نبینم چیکاکنم یه ملا می ...

بنظرمن که هرچی دعا وذکر و رفع طلسم و....انجام دادم بدترزندگیم بهم پیچید میگم هر ادمی اجازه ورسالت باطل کردن سحروجادونداره .ادم واردوکاربلدمیخواد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودم دعا نویسم تو تلگرام کلی کانال هست کتابای جادو میزارن میتونی دان کنی خودت انجام بدی ولی اول باید ...

میدونم عزیزم من بارهاوسالها خوندم وانجام دادم جوری زندگیم بهم پیچید که بداز بدترشد رفتم پیش دعانویس قرانی تا حالم خوب شد .کارهرکسی نیست و ادمای خاصی اجازشودارن انجام بدن

گارد چیه خانمدعانویسی حرامهدعاهای صحیح تو کتب ادعیه وجود داره، مردم عادی که نمی تونن از خودشون دعا د ...

شماهنوز جاری عفریته جادوگرنیفتاده توزندگیت طلسم مرگ وبیماری برات بگیره وجلوهمه سیاهت کنه ورزقتوببنده گلم دعانویسی در جهت طلسمات و شرحرامه ولی گرفتن دعای قرانی برای باطل کردن سحر حرام نیست واجبم هست

میدونم عزیزم من بارهاوسالها خوندم وانجام دادم جوری زندگیم بهم پیچید که بداز بدترشد رفتم پیش دعانویس ...

من طلسم بدی انجام نمیدم 

طلسم های مثل محبت ثروت کارگشا زبان بند انجام میدم

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

شماهنوز جاری عفریته جادوگرنیفتاده توزندگیت طلسم مرگ وبیماری برات بگیره وجلوهمه سیاهت کنه ورزقتوببنده ...

من نظرم رو گفتم با استناد به نظر علما

ادامه بحث با شما رو بی فایده میدونم

به راحتی میشه با تماس با دفتر مراجع شرعی جواب صحیح رو گرفت،

من نظرم رو گفتم با استناد به نظر علماادامه بحث با شما رو بی فایده میدونمبه راحتی میشه با تماس با دفت ...

شما داریدشعاری حرف میزنید علما علما که فتن هیچ دردی رو دوانمیکنه اگه میتونن یه دردمعنپی رواز من ا بدبختا تموم کنن خیلی حرف بود 

میدونم عزیزم من بارهاوسالها خوندم وانجام دادم جوری زندگیم بهم پیچید که بداز بدترشد رفتم پیش دعانویس ...

آفرین 

منم همینو میگم 

دعانویس قرآنی خوبه

بخدا من زندگیم خیلی خوب و عالی بود 

ازدواجم عاشقانه بوده

بعد از بهمن گذشته تا همین دو ماه پیش 

یه طوری شده بودم خودم انگار جن زده ها 

اونقدر به شوهرم غر می زدم 

جوری شد 

سه بار منو زد 

بعد خودش گریه می کرد 

اصلا کارمون داشت به جای باریک می کشید 

این آقا واسم یه دعا نوشت که سحر رو باطل می کرد و یه دعایی که شوهرم فقط به خودم توجه کنه نه هیچ زن دیگه ای 

الحمدالله همه چی درست شد

حالا من هیچ کاری نمی کردم خوب بود؟ 

خب منم همین جور آیه و سوره ها منظورمه من که غیر از این نمیگم😑

اسی به این آقاهه زنگ بزن 

از همه جای ایران می‌رن پیشش 

آدم مومنیه

من خودم از اصفهان بهش زنگ زدم واسم پست کرد

پول هم منطقی می گیره قدر اجرت دستش و سوی چشمش که مصرف میشه واسه نوشتن دعا

آدم مومنیه 

خواستی درخواست دوستی بده شمارش بهت بدم

کتابشم قرانیه

گفت خیلی موارد رو از طریق دعاهای امام صادق می نویسم