2777
2789
عنوان

این بلاگرا چه حوصله ای دارن چهار پنج تا بچه میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 33 پست
من بلاگرا رو دنبال نمیکنم ولی رونالدو رو چرا .. شما نگفتی اینو کهگفتی چجوری حوصله دارن زیاد بچه میار ...

بابا رونالدو اسطوره فوتبال هست تمام درامدش بخاطر تلاش های خودشه نه فیلم و عکس گذاشتن از بچه هاش

راجب حوصله هم والا اون خونه زندگی ای که جورجینا داره انگار تو بهشت زندگی میکنه هیچ وقت خسته نمیشه😂

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

بعد بعضیاشون انقدرم بدآموزی دارن یه دختره متولد ۸۰ بود شوهرش ۷۷ یه دختر ۳ ۴سالم داشتن

سال ۹۳ باهم دوست شده بودن دختره میگفت خودم پیام دادم گفتم

آدم پشماش میریزه بچه زیر سن قانونی🫠

با کسایی که تاپیک 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جورجینا یکبار زایمان کرده

دو بار زایمان کرده ، بار اول یه دختر آورد ، بار دوم هم دو قلو حامله بود ولی یه قلش مرد ، یکی رو به دنیا آورد

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
مگه من گفتم نیاره سریع فاز روشنفکری میگیرید گفتم چقدر حوصله داره و توان بدنیش زیاده هرکسی حوصله ی ...

خب شاید من بد برداشت کردم منظورتو گلی 

روشنفکری چیه 💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎