2777
2789
عنوان

ای کاش ازدواج نمیکردم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 28 پست
خوب چجوری نرم من تو همینش موندم از خدا میخام یه بهانه ای جور کنه که مقصر خانواده سوهرم و سوهرم باشن ...

چ بهانه ای جور تر از این؟ این همه دخالت و بی احترامی به نظرت دلیل موجه برای جدایی نیست؟

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
خب دقیقا برعکس بگو رنگی ک دوس داری جلو ماددشوهرت بگو اینقدر از فرش فلان رنگ بدم میاد اه اه خیلی زشته ...

اره اینم خوبه... 

اخرین لجی که باهام کرد همین دیشب

به نامزدم گفتم حالا که میگی دستم خالیه برا خونه کمد دیواری نمیزنم .... حداقل برو دراور بگیر لباسامون بزاریم توش 

...

درجا میره میزاره کف دست مادرشوهرم

مادرشوهره بمن گفت  من دراور نمیخرم  کمد دیواری میزنم......

کاملا منتظره من یه حرف بزنم لج کنه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ بهانه ای جور تر از این؟ این همه دخالت و بی احترامی به نظرت دلیل موجه برای جدایی نیست؟

نه نه.. یه دلیلی که دهن مردم بسته شه..

منتظرن من طلاق بگیرم بگن دختره زندگی کن نبود.

... مثلا پسره معتاد بشه یا سرکار نره یا هرچیز دیگه.. من بهانه میارگ اونوقت فقط خدا خودش

اره اینم خوبه... اخرین لجی که باهام کرد همین دیشببه نامزدم گفتم حالا که میگی دستم خالیه برا خونه کمد ...

خب دیگه اگه میتونی تحمل کنی بکن ولی با شوهرت جدی صحبت کن بگو ما حریم خصوصی نداریم همه چیو با مادرت میگی تو اصلا قابل اعتماد نیستی

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔
الان اینهبعد از عروسی هزااار برابر بدتر میشهاینو. من باتجربه 12سال زندگی مشترک دارم میگم منی که 10سا ...

مادرشوهرت چجوریه اخلاقش؟🥺 

اون تو زندگیت دخالت میکنه؟

مثلا چه کارایی با زندگیت کرده ازدستش ناراحتی؟

بگو لا اقل بدونم چ بلایی میخاد سرم بیاد

نه نه.. یه دلیلی که دهن مردم بسته شه..منتظرن من طلاق بگیرم بگن دختره زندگی کن نبود.... مثلا پسره معت ...

دختر جان اگه دست بزن نداره اگه اعتیاد نداره پس بشین زندگیتو بکن

فک کنم سیاست نداری ؟ درسته؟ رفتارت حس می‌کنم با مادرشوهرتبده

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

خب الان چه دردته که نامزدیتو بهم نمیزنی؟

چرا زنای ایرانی و مخصوصا نی نی سایت عادت دارن همیشه یکی بزنه تو سرشون؟ از پدر بگیر تا مادرشوهر

داری میگی نامزدمم بچه ننس خب کات کن دیگه

مگه چقدر عمر میکنی میخوای با مادرش سروکله بزنی

دختر جان اگه دست بزن نداره اگه اعتیاد نداره پس بشین زندگیتو بکنفک کنم سیاست نداری ؟ درسته؟ رفتارت حس ...

نه هیچکدوم نداره

مشکلش اینه مادرش باید بهمون دستور بده چی بخریم چی نخریم.. من اجازه تصمیم گیری ندارم.

نامزدم مثلا اگه صد هزار تو جیبش پول باشه ۹۰ هزار میده مادرش ۱۰ هزار نگه میداره واسه زنو بچش

اوایل من با مادر شوهرم بد رفتاری میکردم.‌ در واقع مثل خودش رفتار میکردم

که تا طلاق پیش رفتم ولی باز برگشتم سر زندگی

تصمیم گرفتم رفتارم با مادر شوهر درست کنم احترام بزارم...

بعد اینکه کلا دوتا پسر بیشتر نداره.. خانواده کم جمعیتی هستیم. ولی امان از خاله های نامزدمممممم!  که زندگیا رو تو یه دیقه میریزن بهم.....

نه سیاست ندارم. تو بهم یاد میدی چجوری سیاست داشته باشم؟ خیلی نیاز دارم

نه هیچکدوم ندارهمشکلش اینه مادرش باید بهمون دستور بده چی بخریم چی نخریم.. من اجازه تصمیم گیری ندارم. ...

عزیزم منم دوران نامزدی تا طلاق پیش رفتم اما فکر فرار نباش فکر ترمیم رابطه باش اول اینکه سعی کن اصلا و اصلا بدی های مادر شوهرت رو هی به شوهرت نگی چون به چیزی نمیرسی به جز اینکه از چشم همسرت میوفتی…

الان همسر شما بین تو و مادرش گیر کرده! از طرفی هم که میگی تازه پدرشو از دست داده و حس وابستگی به مادرش بیشتر شده 

عزیزم تا الان که با دعوا و بحث پیش رفتی، سوال من ازت اینه با این روش به جایی رسیدی؟ خب معلومه نه ! از این پس رویه خودت  رو تغییر بده با سیاست برو جلو 

توی خرید لوازم از مادرشوهرت نظر بخواه بگو مامان به نظرتون کدوم قشنگه؟ اگه گفت فلان چیز بگو اره خیلی منم نظرم همین بود 

حتی اگه نظرت نبودم چیزی نگو یا به بدی و با دعوا نگو 

سعی کن با زبون خوش جلو بری با همسرت هم اصلا ابدااا بحث نکن … سعی کن رابطت رو با همسرت گرم نگه داری 

مادرشوهرتم مثل مادر خودت ببین

همه ی ازدواج ها سال اول خیلی چالش هست تا اخلاق ها دست آدم بیاد طول میکشه قدر زندگی و همسرت رو بدون😘