2777
2789
عنوان

سکته کردن بخاطر یه دختر بیایددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 72 پست

یه لحظه فک کردم آخرش میخوای بگی این رمان رو ادامه بدیم با فکر خودمون

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیچاره مادره والا حق داشته بنده خدا

منم ی مورد دیدم عید مامانم بستری بود ی خانومرو اوردن ام اس داشت پسرش خوووشگللل خوشتیپ با دختره دوست بود خدا بدش نیاد بششششدددت نازیبا قرار عقد گذاشته بود مادره حالش بد شده بود اورده بودن بیمارستان ولی بیچاره قبول کرد ک پسره بگیرتش گفت میترسم بره خودکشی کنه از همه ام میپرسید بهم میان همه الکی میگفتن اره ک دلش خوش بشه

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

آدم باید بره با کسی که احساس خوشبختی میکنه، آدمای زیادی دیدم که با همون کسی که خانواده براشون در نظر گرفته ازدواج کردند اما هیچ وقت حس خوشبختی نکردند یا بعضیاشون که خانواده اشون مخالفت کردن اصلا دیگه سمت ازدواج نرفتند

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊

باید بزاری بچه ات یه جایی بزرگ بشه دیگه وقتی شرش به سنگ خورد خودش می فهمه چه غلطی کرده شاید هم هیچ وقت نفهمه، احتمالا فاز فردین برداشته میخواد یه زن رو از بدبختی و فلاکت نجات بده که در اخر خودش به فلاکت می رسه

میرفتم به دختر می گفتم بکش کنار نمی کشیدکنار گیس تو سرش نمیذاشتم

ما با پسرای همسن خودمون جور نمیشیم

بعد اینا چجوری همچین کیسی تور میکنن

زن مطلقه

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

مگه فک کردی سکته چیه؟ یه قلبه دیگه تالاپ تالاپ تولوپ و تمامنمیدونم چی بگم شرایط بدیه🤦🏻‍♀️

چه توصیف خنده داری کردی 😅

Tunnel Vision                                                                  

اختلاف سنی بالاست و احتمال پیش آمد مشکلات متعدد بینشون زیاده. 

به این موضوع کاری ندارم. 

ولی خانم مطلقه مجرم نیست! 

برچسب نزنید به هم جنس خودتون. 

اینکه کسی برای تغییر شرایطی که براش مطلوب نیست، ترک موقعیت کنه، اون رو محکوم به برچسب های بی ربط و ابدی مردم نمی‌کنه…

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
ما با پسرای همسن خودمون جور نمیشیمبعد اینا چجوری همچین کیسی تور میکننزن مطلقه

نمی‌دونم گویا برخی زن های مطلقه خیلی زرنگ تشریف دارند و ترفند خاصی بلدند لابد

Tunnel Vision                                                                  

اختلاف سنی بالاست و احتمال پیش آمد مشکلات متعدد بینشون زیاده. به این موضوع کاری ندارم. ولی خانم مطلق ...

هر کی باید بره پی کسی که مثل خودشه

پسر فامیل ما با زنی که یبار طلاق گرفته بود ازدواج کرد

زنه ازش ۸ سال بزرگتر بود

بخدا چون زنه تجربش بیشتر بود 

این پسره رو بدبخت کرد ، تو جمع خوردش میکرد 

آخرشم خونه ماشینشو مهریه گرفت و رفت

همش از خامی پسره و زیادی تجربه داشتن اون زنه بود

منی که تجربه زندگی متاهلی ندارم 

نباید برم سمت کسی که مثل موم منو تو دستش میگیره

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..