2777
2789

🔴فقط لطفااااا از خیانت و وو... نگید حالم بذ میشع🔴

نامزد عقدی هستش چیکار کنم برگرده سمتم خودش هر سری من التماس و ‌‌‌... میکردم دیگه خسته شدم 

خیلییییی دوسش دارم 

فقط راهکار بدین 

حرف های اذیت کننده نزنین حالم خراب میشع🥺🥺🙏🙏

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

من بشدت افسردگی دارم حالم بدتر شده 

اعتماد ب نفسم خیلی پایینه درحالی ک مشکلی ندارم 

کل زندگیم شده اون 

ن ب پیشرفت و ... هیچی فکر نمیکنم 

بگین چ خاکی تو سرم بریزم

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ده برابر بی محلی و جواب ندادن ب تماس و پیام های خودش و خانوادش تو را خدا ناز مرد جماعت نکشید جو میگیرتشون دیگه بعدا نمیتونی جمع کنی اوضاعو

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔
ده برابر بی محلی و جواب ندادن ب تماس و پیام های خودش و خانوادش تو را خدا ناز مرد جماعت نکشید جو میگی ...

اتفاقا انقدر نازشو کشیدم الان اینطوری ب خاک سیاه نشستم 

الان چیکار کنم ینی 🥺🥺

بستگی داره موضوع قهر و بحث سر چی بوده باشه

مقصر کی بوده 

کلا تو زندگیم کسی رو خیلییییی دوست نداشتم 

جز خودم 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄🖤13 دی 98🖤 ژنرال 🖤سردار 🖤بی ادعا 🖤مرد میدان 🖤 رستگار شدم 🖤پیروز شدم من رسیدم🖤 من بردم 🖤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

یه لحظه نگاه کردم دیدم 17 سالته پشمام ریخت که نامزد کرده ای

اره 

اگ زندگی. درست حسابی داشتم زود ازدواج نمیکردم 

از دس اونا فرار. کردم الان بدتر تو چاه افتادم 

۱۷ سالمه ولی کلی مشکللللل

زود قضاوت نکنین 

اتفاقا انقدر نازشو کشیدم الان اینطوری ب خاک سیاه نشستم الان چیکار کنم ینی 🥺🥺

نازشو نکش محلش نده وقتی هم برگشت سرد برخورد کن و جدی بگو اگر قراره هر روز قهر و دعوا باشه ب خانوادم بگم تا خیلی جدی بشینن ی فکری کنن و ی تصمیمی بگیرم،الانم چند روز بهم ن زنگ بزن ن پیام بده تا بتونم فکرامو بکنم تصمیم بگیرم

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔

بستگی داره چه اتفاقی افتاده باشه بینتون 

اگه تو مقصر بودی یه عذر خواهی کن و صبر کن تا آروم بشه و برگرده...

بعدش هم از همین الان که نامزدید و سر خونه زندگیتون نرفتید بین خودتون قرار بذارید اگه تو مسئله ای به اختلاف خوردید بشینید با هم منتطقی صحبت کنید .....نه قهر و بلاک و حرف نزدن....شما قراره یه خانواده تشکیل بدین و بعد هم فرزندانی رو تربیت کنید....این صحبت هارو هم تو یه محیط آروم و عاشقانه داشته باشید....مثلا برید کافه ای جایی....یا اینکه خودت یه چیز خوشمزه که بلدی درست کن و دعوتش کن جایی،حالا خونه تون یا جایی که میتونید برید 

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️