بله ولی با این وضعیت اقتصادی همهمون میدونیم که نمیشه توی ۳۰ سالگی پسرخونه داشته باشه حتی اگر از ۲۰ سالگی هم بره سر کار بالاخره این بدبختی که میره سر کار احتیاج داره برای خودش چند وقت یک بار یه دست لباس بگیره اگر نخوره نپوشه نگرده همه هزینههاش با پدر و مادر باشه باز هم توی ۳۰ سالگی نمیتونه با حقوق ۲۰ ۳۰ میلیون تومنی خونه بخره و دختری که خودش این شرایط رو نخواد درک بکنه به نظر من اصلاً ازدواج نکنه خیلی به نفع اون پسر هستش
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میذارن رو یه دختر همه چی تموم . قصدم توهین نیستا ولی قرار نیست همه خانما خواستگار پولدار داشته باشه الان همه اینایی که میگن خونه در شرایطش کع قرار بگیرند قانع تر میشن !
بستگی به اوضاع مالی طرف هم داره دیگهو همچنین ثروت و حمایت خانواده ها
ببین نمیدونم شما تو طرف مقابلتون برای ازدواج دنبال چی میگردید ولی من دلم میخواست طرفم آدم خودساختهای باشه و هیچ وقت دلم نمیخواست که مثلاً یه آدم بیعرضهای باشه بعد حمایت خانواده رو داشته باشه و حالا یه خونهای هم بهش داده باشن بعد من خیلی خوشحال باشم که با یه چوب خشک بیخاصیت ازدواج کردم که صرفاً خونه داره و خانوادهاش دارن حمایتش میکنن