2777
2789

اگه دکتر گفته بخور 

من پدرمو که دیابت داره خیلی خیلی لاغر کرده بود 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

اسی بخور. دکتر تجویز کرده.

اما به من گفت اگه بتونی خودت خوردنت رو کنترل کنی خیلی خیلی بهتره

حذف قند مصنوعی و کم کردن برنج و نون

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا؟

آره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
واقعا؟

هر قرصی رو بخوای همین طوری هم میفروشن. نسخه نمیخاد خوب

یه سال متفورمین خوردم تویه سال شاید کم کرده باشم ۲ کیلو

ولی با پلاتین و الفا که خوردم ۱۸ کیلو کم کردم

حییییف که ۳ ماه بعد باردار شدم 

منتظرم بچم دنیا بیاد باز سفارش بدم

من الان باردارم🫠نمیدونم خوشحال باشم یا نه🙃ناشکری نمیکنمااااااا😐 چون قصد بارداری نداشتم اینطوری میگم.اخه منی که اونقدر دنبال لاغر شدن بودم و راه ها رفتم.تا تونستم ۱۸ کیلو کم کنم ۳ ماه بعدش دیدم حامله ام🙄

یه سال متفورمین خوردم تویه سال شاید کم کرده باشم ۲ کیلوولی با پلاتین و الفا که خوردم ۱۸ کیلو کم کردم ...

عزیزم از کجا سفارش میدی قیمتش چنده و تو چند ماه انقدر کم کردی

عزیزم از کجا سفارش میدی قیمتش چنده و تو چند ماه انقدر کم کردی

از یه گروه توی روبیکا ۸۵۰ بود فکرکنم.توی دو دوره

یه دوره هم تثبیت وزن 

من الان باردارم🫠نمیدونم خوشحال باشم یا نه🙃ناشکری نمیکنمااااااا😐 چون قصد بارداری نداشتم اینطوری میگم.اخه منی که اونقدر دنبال لاغر شدن بودم و راه ها رفتم.تا تونستم ۱۸ کیلو کم کنم ۳ ماه بعدش دیدم حامله ام🙄

میشه ایدیشو بدی

@Riahii8789 ایدی روبیکا