2777
2789
عنوان

کیا اسنترا مصرف کردن برای افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 30 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوز چند مصرف میکنی عزیزم؟ برای افسردگی؟

بله فدات 

البته من در کنار افسردگی شدید

وسواس و اضطراب رو پنیک وپرخوری عصبی و.. هم دارم 

اخرین بار دوز ۲۰۰ بود فکر کنم 

الان داروم را عوض کرده جانم 

برای افسردگی در کنار دارو روانشناس خیلی خوبی هم پیدا کن و برو ، خیلی تاثیر گذاره 

و اینکه سعی کن سبک زندگیت را عوض کنی تا جایی که میتونی 

ورزش کنی ، کلاس های مورد علاقه ات را بری و تایمت راپر کنی 

تغییر وسایل خونه و یا... 

هرچیزی که در توانت هست و بهت حس بهتری را میده انجام بده جانم

من اشتها ندارم، انرژی ندارم، حرف نمیزنم با هیچکس، از هیچی لذت نمیبرم یه کلام زندگی برام جهنمه

ولی پسرم پر خوری عصبی داره

از وقتی می‌ره باشگاه خیلی بهتره و گاهی پیاده روی

بله فدات البته من در کنار افسردگی شدیدوسواس و اضطراب رو پنیک وپرخوری عصبی و.. هم دارم اخرین بار دوز ...

الان حالتون بهتره؟ خیلی ممنونم از توصیه هاتون درسته باید در کنار پزشکو دارو درمانی خودمم به خودم کمک کنم

من بهش میگم الان که آروم شدی فرصت رو کمتر کن اما میگه نه

زیر نطر پزشک کم نکنه حالش دوباره مثل قبل میشه عزیزم 

قطع و مصرف دارو فقط با تجویز پزشک درسته 

این دارو ها اینطور نیستن که وابستگی بیارن و فکر کنی مثل مخدر هست و قطع کردنش فقط بدون تجویز فقط به حال قبل برت میگردونه

دکتر منم بهم میگفت همیشه ورزش کن

من و پدرش نمی‌دونستیم چرا اینقدر عصبی شده با استادش درگیر شد خودم رفتم با روانپزشک صحبت کردم

گفت علایم افسردگی داره

کاش زودتر می‌فهمیدم الان داره طلاق میگیره خیلی برامون سخته

الان حالتون بهتره؟ خیلی ممنونم از توصیه هاتون درسته باید در کنار پزشکو دارو درمانی خودمم به خودم کمک ...

اره خداراشکر خوبم واقعا و اصلا قابل مقایسه با قبل درمان نیستم 

الان یکم شل شدمه و باید دوباره تلاش کنم به زندگی عادی برگردم 😁❤️🥰

ان شاالله همیشه سلامتی برقرار باشه 

افسردگی معمولا علاوه بر مغز افراد که سرتونین را به اندازه لازم نگه نمیداره 

گاهی به علت اطرافیان و ... هم هست و ناراحتی ها و فشار هایی که به ادم وارد میکنن و..

رفتن به روانشناس خوب واقعا مهارت های خوبی در برخورد با موقعیت های زندگی یاد میده و حتی خیلی تاثیر گذاره در بهبود علایم❤️🥰

اره خداراشکر خوبم واقعا و اصلا قابل مقایسه با قبل درمان نیستم الان یکم شل شدمه و باید دوباره تلاش کن ...

شما خیلی قوی هستی که اینقدر به سلامت روان خودتون اهمیت میدین😍ایشالا روز به روز بهتر بشین