2777
2789
عنوان

شوهرم گل و کیک گرفت اومد خونه اشتی نکردم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 6224 بازدید | 206 پست
اگه این روش جواب داد بیا بهم بگو

گلم فعلا دیدم کف گلش چسبش محکم نبود کنده میشد و یکم گرد داشت رفتم چسب اوردم کفشو چسبوندم و تمیزش کردم نارخوریم دستمال کشیدم گذاشتم رو میز گلشو فک کنم خوشش اومد که اهمیت دادم به گلی که گرفته. اگه این جواب نداد میرم سر مرحله بعدی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشاورو عوض کنوگرنه تنها راهت اینه که صبوری کنی و پیر میشی اینطوری

فعلا بی پولیم 

برا خرج خورد و خوراک میمونیم 

تازه بازسازی خونه کردیم قسط زیاد داریم 

مشاوره های مفت و بی پولم به نظرم نه اونقدر کارشناسن نه اونقدر وقت میزارن این که کلی مخ بود و کلی هم هزینه گرف😁هیچ کار نکرد ..چون شوهرم مشکل دارن که هیچ کدومشون و نمیشه برد مشاور ..منم هی تلاشایی که میگه رو میکنم نتیجه نمیده چون قدر نشناسن بعد ناامید تر میشم

مثلا چند مورد از قهر ها رو بگو شاید حق با تو بوده

دو مورد گفتم بیخیال حال تعریف ندارم خستم شما حقو نده 🤣والا اومدم یکم اینجا حرف بزنم خالی شم کسیو برا حرف زدن ندارم نه خواهری نه چیزی ...وگرنه میدونستم اینجا کسی حق نمیده و ندونسته قضاوت میکنن

اگه وول میخوره رابطه میخواد خوابش نمی‌بره الان بهت ثابت میشه،😁

یه لحظه دوباره خوابش برد حرصم در اومد پسرم شرق لیوانو زدرومیز پرید از جا فکر کرد منم دید پسرمه کیف کردم🤣🤣😂یک و نیم سالشه چیزی نتونست بگه بهش

گلم فعلا دیدم کف گلش چسبش محکم نبود کنده میشد و یکم گرد داشت رفتم چسب اوردم کفشو چسبوندم و تمیزش کرد ...

افرین بهت.    خوبه ادامه بده.   راستش با تعریفی که از خانواده شوهرتو کودکیش کردی احساس میکنم بلد نیست محبت کلامی بکنه و الان که  میبینه داری به محبتش واکنش میدی روحش ارضا میشه. سعی کن درکش کنی.   قصه پولشو نخور خودش خریده کمبودارم خودش جبران میکنه. گاهی لازمه. این ولخرجیها

افرین بهت. خوبه ادامه بده. راستش با تعریفی که از خانواده شوهرتو کودکیش کردی احساس میکنم بلد نیس ...

نه من دوست ندارم اثری از روز قهر تو خونه بمونه واسه اون دوست ندارم موقع قهر چیزی بخره یادم میاد کلا دیر فراموشم میشه چون تو قهرا هیچ وقت مقصر نیستم بهم فشار میاد که کاری نکردمو جلو خودمو گرفتمو بازم اذیت شدم