2777
2789
عنوان

کار دانشجویی شیشصد تومن در ماه خوبه ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 46 پست
با ماهی چهارساعت صحبت تلفنی چه سابقه و مهارتی؟

مشاوره کنکوریا برای دانشجو خیلی شغل مناسبیه. مخصوصا اگه ترمشون پایین باشه. 

چندتا دانش آموز بگیره توی مشاوره دادن پیشرفت می‌کنه. بعد هی دانش آموز بیشتری بهش میدن و وارد موسسه های بهتری میشه، درصد بیشتری می‌گیره.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تو پاساژا فروشندگی کن پاساژای معروف ماهی ۱۳یا حتی بیشتر حقوق میدن

وقت ندارم کار بیرون بابام ماهی تا ۳ تومن بعم میده ولی با منت میده نمیخوام منت سرم باشه اصلا وقت کار بیرون ندارم کی درس بخونم 

خب من چکار میتونم پیدا کنم که ۴ ساعت درماه باشه و انقد بدن بیرونم ک نمیتونم وقت بذارم .بسته مکالمه ا ...

اگه بیشتر ازین نمیشه پول قبضت قبول کن. 4 ساعت کمتر میای نی نی سایت. اوکیه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
وقت ندارم کار بیرون بابام ماهی تا ۳ تومن بعم میده ولی با منت میده نمیخوام منت سرم باشه اصلا وقت کار ...

منم شرایط تو رو دارم خیلی دوس دارم دستم تو جیب خودم باشه نمیدونمم با درسم جایی میرسم یا نه منم کلا موندم چیکار کنم

مشاوره کنکوریا برای دانشجو خیلی شغل مناسبیه. مخصوصا اگه ترمشون پایین باشه. چندتا دانش آموز بگیره توی ...

من خودمم خیلی دوس دارم ولی خب میگم نکنه مشکل پیش بیاد نکنه نکنه‌.. اگه نرم باید تا ۵ سال صبر کنم تا بیمارستان حقوق بده

نمیدونم برم اینجا یا قلمچی موندم ..

من هرکسو دیدم از موسسه های دانشجویی شروع کرده. قلمچی خیلی جای پیشرفت نداره. 

منظورم از رودربایستی برای بعدها بود. که مثلا چندتا دانش آموزت قبول شدن و اسمت گرفت و مثلا پیشنهاد کاری ۷۰-۳۰ بهت دادن یا از یه موسسه مثل سیب ترش پیشنهاد گرفتی.

من هرکسو دیدم از موسسه های دانشجویی شروع کرده. قلمچی خیلی جای پیشرفت نداره. منظورم از رودربایستی برا ...

من چند جا پیام دادم این بهترین پرداختی رو داشت برای شروع کار ‌با هر موسسه که کار کنم باید تعهد بدم که با هیچ موسسه ای همکاری نکنم . میگم برم قلمچی بعد دوتا ام دانش آموز برا خودم پیدا کنم با ماهی ۵۰۰ تومن که واقعا استعداد داشته باشن خودمم براشون واقعی وقت بذارم خوب باشه نمیدونم

من چند جا پیام دادم این بهترین پرداختی رو داشت برای شروع کار ‌با هر موسسه که کار کنم باید تعهد بدم ک ...

قلمچی نمی‌ذاره پیشرفت کنی. سفته هم میگیره.

بعدم یه تومن الان برات یه تومنه. 

گروه های دانشجویی رو برو داخلش. سفته ندی گردنتو نمی‌زنن که. همینو منظورم بود رودربایستی نکن.