2777
2789
عنوان

ابراز دلتنگی برای نامزد خوبه یا بده

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 119 پست
نه اونو بده😂😂مردها دوست دارن خنده خانومشون رو ببین همه کاری می کنن تا شما فقط لبخند بزنیاستثنا هم ...

احسنت عالی بود بانو👌

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه معرفی کنی بهم کتاب بی زحمت؟من یه تجربه تلخم داشتم نمیدونم بخاطر اونه یا چی خیلی بی احساس شدم

پنج زبان عشق 

زنان زیرک 

کانالای همسرانه و اینا عضو شو مطالبشو بخون

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
نخند بهم 🤣🤣🤣🤣نمیخوام بترکم سربسته میگم ولی اره از اولیش میترسمدوستامم همین سن خودمونن تازه ازدوا ...

نه بابا درد چی 

اگر مرد بلد باشه اصلا ترس نداره

خانمای همکاراش باهاش دوست بودن از دوران دانشگاهبعد خیلی راحت میگردن حجاب و اینا اصلا ندارن و رفت و ا ...

ببین سعی کن تو شروع کننده چیزی نباشی تو چیزی نگو میدونم سخته اما خوددار باشه اون اگه تو دانشگاه کسی رو میخواست الان گرفته بود نمی اومد سراغ شما

باور که تو رو خواسته هیچ پسری رو نمیشه زور کرد کله شق تر از این حرفان 

تو رابطه کسی برنده اس که واکنش نشون میده

من الان قشنگ میفهمم همسرم جمله بعدیش چیه خودشم میدونه اما اون نمیتونه بفهمه منو

نذار براش تکراری بشی

هربار رفتارهای فرق کنه عاشق دوشخصیتی هان غیرقابل پیش بینی ها

اگر بهش اعتماد داری اصلا ابدا گیر نده چرا آنلاینی اما اگر شک داری اون بحثش جداست

نه اعتماد دارم 

ولی اعصابم به هم میریزه

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
ممنون عزیزمباردارم و سومی 😂 ناخواسته اضطراب دارمبرام دعا کنامروز بی بی زدمانشاالله شما هم خوشبخت و ...

وای مبارکت باشه 😍😍😍😍

قدمش خیر باشه براتون🥰

ناخواسته و بی بی و اینارو هنوز بلد نیستم🫢😆 

ببین در رابطه با مسایل رابطه و اینا بعدا باید بیام ازت سوال بپرسم هنوز به اونا نرسیدم 😂