دخترپنج سالم از صبح هیچی نخورده جز ی تیکه موز و یکم انار چند روز قبل تو ماشین ی تیکه نون خورد ک گفت گیر کرده تو گلوم اما حتی سرفه هم نکرد منم گلوشو با روغن ماساژ دادم حالت تل گیری.. بلد نیستم البته اما ویدئوی دیدم ازش حالا از همون روز هیچی نمیخورع و همس میترسه گیر کنه گلوش رفتیم بیرون کفت کیک مبخام نخریدم چون باباش خیلی هله و هوله میخره باز شام هم هیچی نخورد منم عصبی شدم زدمش
با این بی خیالی و روشهای جالبت چطور این بچه دوام آورده و ۵ساله شده؟؟؟ این ۵ سال پیش خودت بوده؟؟ یعنی ۳ روزه چیزی نمیخوره و ...... سوپ فرنی شیر برنج شله زرد کاچی ژله بستنی این همه خوراکی نرم رو نتونستی این مدت بهش بدی محاله بستنی دوست نداشته باشه همون کیک از گرسنه موندن که بهتره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بگو اگه نخوری مجبورم دارو تلخ بدم بدم من پسر کوچیکم اینجوریه واقعا ادم و دق میدن مخصوصا وقتی بی حال میشن و بدن نحیفشون و ادم میبینه
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
با این بی خیالی و روشهای جالبت چطور این بچه دوام آورده و ۵ساله شده؟؟؟ این ۵ سال پیش خودت بوده؟؟ یع ...
اره عزیزم خداروشکر همه چی خوب بود تا بابای احمقش از سرکار ک میومد هله هوله میخرید هر روز و کلن منتظره ک برن بیرونو از این آسغالا بخوره من الان امشب سوپ درست کردم پفک خورد صبح اما سوپ رو نه اونم خیلی آبکی
بهت حق میدم بچه ها بعضی اوقات واقعا اذیت کننده میشن وادم کنترلشو از دست میده ولی اول باید ترسشو برطرف کنی شاید درد زیادی تو ناحیه گلوش داشته که هنوزم میترسه چیزی بخوره
🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما میشود.🌺
ببین امشب بعد کلی وقت با پای مرغ سوپ درست کردم آب خالیشو جدا کردم بخوره با قاشق گذاشتم دهنش از دخنش ...
تو مادری خودت سر زنش نکن اینایم ک امدن بهت حرف میزننن یا مادر نیستن اگه مادرن نگران نباش عصبی شدن سر بچشون تو سر نخوردن بچت عصبی شدی زدن درست نیس کار اشتباهیه ولی خب شده ببر دکتر بچتو اگه میدونی تول گرفته ببر دکتر تب سنتی تا تول گیری کنه
۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇♀️