2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه هبچی نمیخوره امشب زدمش لبش کبود شد دورش بکردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2615 بازدید | 147 پست
خودت که میدونی ولی منم میگم کارت اشتباه بوده بچه ترسیده شده ، همون کیک براش میگرفتی میخورد تا ترسش ا ...

اخه خیلی عصبی میشم وقتی میبینم اونا رو ترجیح میده یکمم یبوست داره باید غذا و چربی مفید بخوره تا این ب درد نخورا

ماساژ چیه عزیزجان بردار ببر دکتر یه معاینه کنه گلوش رو ، راه هواییش روکیک رو هم میخریدی دلش خواسته گ ...

خب منم نخریدم کفتم میخایم الان بریم خونه شام ک اینم نخورد اخه گشنه باشیو مقاومت کنی برای ی سوپ رقیق

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید هنوز داخل گلوش باشه پایین نرفته باشه ببر پیش کسی که اینکاره باشه بچه من حتی اب هم نمی‌خورد بعد ...

متاسفانه شهرمون نیست کسی ک انحام بده خودم ماساژ دادن و کفتم اب دهنشو همزمان قورت بده

اخه خیلی عصبی میشم وقتی میبینم اونا رو ترجیح میده یکمم یبوست داره باید غذا و چربی مفید بخوره تا این ...

میدونم عزیزم که از رو عصبانیت اینکارو انجام دادی 

تو رو خدا بچه ببر دکتر  حتما درمانش کن 

خدایی نکرده بعد به مشکل میخوره 

از حرفات خوشم اومد . خیلی بهم ارامش داد. بعضی وقتا میگفتم بچه دارشم شاید شوهرم خوب شه . انقدر چشم چر ...

خواهش میکنم عزیزم

من و همسرم سر یک سری مسائل که شاید برای خیلیا بی اهمیت باشه داریم جدا میشیم ولی معضلی شده برای زندکیمون که غیر قابل درست شدن هست

اما از مرد خیانت کار بچه دار نشو که مرد هیز و چشم چرون رو ببخشید فقط خاک گور چشماشو پر میکنه

خواهش میکنم عزیزممن و همسرم سر یک سری مسائل که شاید برای خیلیا بی اهمیت باشه داریم جدا میشیم ولی معض ...

اره همیشه بهش میگم ک خاک گور چشاتو پرمیکنه. حتی باخاهرمم روهم داش میریخت ک جلو خاهرم ک شوهروبچه داره وایستادم.