2777
2789
من یه بار تا سه بیدار بودم فکر می‌کردم فول شدم صبحش سر جلسه امتحان اسمم نوشتم چشام بستم خوابیدم 😂

عه، چرا ؟ خوب یک چیزی می نوشتی تو برکه 

Tunnel Vision                                                                  

چه عجیب! من حتی پنج بعد از ظهر هم قهوه می‌خورم ساعت ده شب خوابم میگیره

نه خوبه من جالبش اینه فقط این ساعت باید مصرف کنم.یکی بهم گفت صب ساعت ۱۰ بخور باز ساعت ۴ عصر تمدیدش کن برای دیر وقت تر.امابرای من همون ۱۰ صب جوابه

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه خوبه من جالبش اینه فقط این ساعت باید مصرف کنم.یکی بهم گفت صب ساعت ۱۰ بخور باز ساعت ۴ عصر تمدیدش ک ...

خوش به حالت من قهوه می‌خورم دیرتر خوایم بگیره اما باز سر همون ساعت قبلی خوایم میگیره😅 کمتر پیش میاد که میخواب بشم

Tunnel Vision                                                                  

نه خوبه من جالبش اینه فقط این ساعت باید مصرف کنم.یکی بهم گفت صب ساعت ۱۰ بخور باز ساعت ۴ عصر تمدیدش ک ...

اگه مدلی مصرف بکنیم تا ساعت چند شب بیدار نگهمون میداره؟

Tunnel Vision                                                                  

خوش به حالت من قهوه می‌خورم دیرتر خوایم بگیره اما باز سر همون ساعت قبلی خوایم میگیره😅 کمتر پیش میاد ...

من یمدت اینطور بودم اما مصرف کردم بدنم عادت کرد.البته زیادیش خوب نیس ولی برای درس مجبوری

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

سیب تا دو سه ساعت موثره قهوه اگر زیاد میخوری حداکثر ۴ ساعت انرژی زا هم معمولش ۵ یا ۶ ساعت بهترین کار اینه الان بخوابی ۱۱ بیدار بشی اگه قبلاً خونده باشی ۱۱ تا ۶ صبح همه اش تموم میشه تازه نمونه سوال هم میرسی بزنی 

وقتی نخونی دعا چیکارت کنه اخه عزیزم برو بخون گوشیو بزار کنار موفق باشی😘❤️

امروز استثنا به کمک پدر و مادر رفتم و با اون خستگی درسم قرار بود بخونم که هنوز سه تاش مونده .چشم گوشیو میزارم و مرسی عزیزم ❤️

اگه مدلی مصرف بکنیم تا ساعت چند شب بیدار نگهمون میداره؟

والا میگن اثر قهوه ۷ ساعته مثلا شما ۱۰ بخوری تا ۵ سرحال نگهت میداره.و برای شب بیداری ساعت ۴ یک قهوه دیگه بخوری

والا میگن اثر قهوه ۷ ساعته مثلا شما ۱۰ بخوری تا ۵ سرحال نگهت میداره.و برای شب بیداری ساعت ۴ یک قهوه ...

آره شنیدم تا شش ساعت اثر داره و میگن نباید طرف شب خورد بیخوابی میاره.

Tunnel Vision                                                                  

منم سه شنبه امتحان ریاضی دارم

ولی خوب نسبتا خوندم من نمیتونم شب بیدار بمونم چون گرسنه هم میشم

مجبورم تو طول روز بخونم

وزن شروع ۶۳.۳۰۰😊 وزن الان۶۱.۹۰۰😍 وزن هدف اول ۶۰🥰 وزن هدف دوم ۵۸💃قد ۱۶۶

آره شنیدم تا شش ساعت اثر داره و میگن نباید طرف شب خورد بیخوابی میاره.

اره

اگر درس میخونی مجبوری دیگه من برا درس خوندن گاهی مصرف میکنم

روزی یک فنجون زیاده یا خوبه ؟

نه خوبه.حله😅کنکوری هستی؟

ارهاگر درس میخونی مجبوری دیگه من برا درس خوندن گاهی مصرف میکنم

من قبلاً به واسطه درس به قهوه خوردن روی آوردو در حالی که چند سال پیش قهوه نمی‌خوردم بدم می اومد 

و حالا دیگه معتاد قهوه شدم رفت 😅

Tunnel Vision