2777
2789
عنوان

چیکار کنم خوابم کم شهههه بگید لطفااا خانوماا

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 49 پست
اره افسرده‌ام مث اینکههیچ تفریحی ندارمبا کل خانواده قهر طولانیدوستا کاتگوشیم گرفتن الان ب گوشی داداش ...

خب تو انگیزه هم نداری

https://daigo.ir/secret/7824169306 ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ینی اختلال هورمونی داره شاید چون همین دیر خوابیدن باعث میشه هورمون ها بهم بریزه و همچنین تنبلی تخمدا ...

وای این منم😭😭

بلدید آزمایش رو بخونید

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

ساعت خوابت منظمه؟ یعنی شب زود بخوابی چون هر ساعت خواب روز نصف خواب شب بهت انرژی میده

هی عوض میشه فعلا پنج شش عصر میخوابم تا سه نصف شب

چون شبا اتاقم دلگیره نمیتونم درس بخونم

چیکار کنمنمیتونم دکتر برم

باید ازمایش بدی عزیزم

ریزش مو 

گاها افسردگی و ناامیدی

خواب و خستگی مفرط

پریود نامنظم و...

اینا علائمشه 

ولی ازمایش بدی بهتره خیالت راحت میشه

منم اینجوری بودم مامانم میگفت هم سنو سالای تو روزی هزار جا میرن هزار تا کار انجام میدن تو چرا همش میخوابی تا اینکه بر ریزش مو رفتم ازمایش دادم بعدا متوجه شدم اصن هورمونا اوکی نیستن الان قرص میخورم بهترم

چیی

من دنبال کسی هستم تو دفتر پیشخوان باشه

اما نمیتونم تایپک بزنم و خیلی ضروریه میتونی بزنی برام

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

عع جدیحتما برو دکتر غدد منم میرم الان بهترمنه متاسفانه بلد نیستم عزیزم

دکتر رفتم فقط ویتامین دی داد

دائم سرگیجه در حدزمین خوردن دارم

ووووو و وسط سینم درد میکنه وازش سرگیجه میگرم

هی عوض میشه فعلا پنج شش عصر میخوابم تا سه نصف شبچون شبا اتاقم دلگیره نمیتونم درس بخونم

خب خواهرم خوابت داغونه 

دنبال انگ نگرد به خودت بچسبونی. خوابتو یه جوی تنظیم کن که همیشه ده شب تا پنج صبح بخوابی

عع جدیحتما برو دکتر غدد منم میرم الان بهترمنه متاسفانه بلد نیستم عزیزم

شرابطم جوریه نمیتونم. برم

میگم سوالی دارم راجب دفتر پیشخوان. میتونی کمک کنی

دکتر رفتم فقط ویتامین دی داددائم سرگیجه در حدزمین خوردن دارمووووو و وسط سینم درد میکنه وازش سرگیجه م ...

منم ویتامین دی همیشه پایینه

نگو کسایی که این مشکلو دارن مستعد دیابت هستن بخاطر مقاومت به انسولین

یه ازمایش کامل بدین خیالتون راحت بشه دلیلش چیه

چون من هم ریزش مو داشتم هم همیشه خوابالو خسته هم جوش میزدم دیگه اینکه افسرده بودم انگار همیشه ناامید و دپرس بودم اینا علائم من بود