2777
2789
عنوان

آیا حرف پدر شوهرم درست بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 86 پست
بله خیر سرم

پس اول اینو بگو بعد بگو شوهرم کارمند بانکه.

حقوق خودتو چه میکنی؟ نگو اونم سرمایه گذاری میکنی؟؟ 😁😁

لااقل ماهی ۴ تومنشو خرج لباس خودت کن ماه بعد خرج بچت 

ماه بعد ارایشی 

ماه بعد کیف و کفش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما سالی چند تا مانتو میخرید؟

من فصلی خرید میکنم. هر فصل یک دست بیرونی رسمی. یک دست بیرونی اسپورت. دو دست تو خونه ای

و قبلی هارو که کهنه شدن رد میکنم که هی نپوشم.

در ضمن خانه دارم هستم😁

پس اول اینو بگو بعد بگو شوهرم کارمند بانکه.حقوق خودتو چه میکنی؟ نگو اونم سرمایه گذاری میکنی؟؟ 😁😁لا ...

من دیوونه اگه ۴ تومن یه جا خرج خودم کنم اعصابم خورد میشه ولی تمرین میکنم مثلا ماه پیش رفتم یه سکه پارسیان گرفتم حدود ۱۰ تومن، گفتم پس اندازی میشه نکردم به دست لباس برا خودم بخرم، اون پس انداز ها هم که آخرش می‌ره تو جیب جناب همسر

با این حساب انگار پدرشوهرم حق داشته، چون من آخرین باری که مانتو خریدم برا مراسم عزاداری یکی از فامیل هامون بود حدود دو سال پیش، اونم دیگه جهاد کردم رفتم گرفتم به زور خواهرم 😁

من فصلی خرید میکنم. هر فصل یک دست بیرونی رسمی. یک دست بیرونی اسپورت. دو دست تو خونه ایو قبلی هارو که ...

خوب کار درست رو شما می‌کنی عزیزم، آدم باید به خودش ارزش بده نه مثل من 😔

من دیوونه اگه ۴ تومن یه جا خرج خودم کنم اعصابم خورد میشه ولی تمرین میکنم مثلا ماه پیش رفتم یه سکه پا ...

وای وای.‌منم مادرم همین بود از همه چیش میزد و پس انداز میکرد 

خواهرمم همینجور بود. بعد یک مدت فهمید شوهرش زن صیغه کرده پنهونی و زنه میلیونی برای ارایشگاهش و قر و فرش و عمل بینی و ... از شوهر این پول میگرفته. دیگه خواهرمم رویش رو عوض کرد

الان یک لباسو حتی دوبار نمیپوشه 

میگه این همه جمع کردم برا شوهرم پولدار شد وقتی فهمیدم سروگوشش میجنبه حیفم اومد زندگی ک خودم جمع کردم بگذارم و طلاق بگیرم

با این حساب انگار پدرشوهرم حق داشته، چون من آخرین باری که مانتو خریدم برا مراسم عزاداری یکی از فامیل ...

😮😮😮😮

اسی اول از همه با یک ادم خوش سلیقه و لارج برو خرید برات انتخاب کنه. دوم بگو بیاد سر کمدت و هرچی از مد رفته و کهنه هست رو دو نفری جمع کنین بدی نیازمند

با این حساب انگار پدرشوهرم حق داشته، چون من آخرین باری که مانتو خریدم برا مراسم عزاداری یکی از فامیل ...

البته یه دست مانتو شلوار اداری امسال خریدم برا کارم منظورم لباس مجلسی و ایناست

نه بابا وضع دندونام خوب نیست

پس برو کامپوزیت کن اونم اگه شوهرت بانکیه خیلی جاها بیمه تکیلی تو قبول میکنن. نکردن هم یک سکه تو بفروش دندوناتو ددست کن دختر. چقد حرصم دادی امشب