2777
2789
عنوان

کسی بوده بچش لکنت زبان گرفته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 37 پست
Ccدکتر احسان تقی زاده

باشه

ممنون.اگ بهتر نشد میرم سراغش

آنلاینم ویزیت میکنه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
کو تا دو روز خوب باشه و دو روز بد هنوز اول راهی پس مثل من روحیتو خراب نکن و باهاش بسازتا خوب بشه دوس ...

گلم ی سوال

چ کارایی کردی تا ب الان واسه لکنت پسرت

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم این لکنت کجا بود خراب شد رو سر مادکتر بردیش؟من پسرمو بردم بازی درمان میگ صحبت کردنو بگیر ب ب ...

راستش گفتار درمانی نبردم اما کمی از دارو گیاهیا استفاده کردم و سردی بهش ندادم،رعابتشم میکنیم اما خب شرایط زندگی یکنواخت نیست ادم نمیتونه یسر شادو ریلکس باشه ،بیرون اینام هوا گرم بود زیادمیبردیم،پسرم خیلی احساساتی و مهربون اما تنده زود عثبی میشه

گلم ی سوالچ کارایی کردی تا ب الان واسه لکنت پسرت

فدات راستش گفتاردرمان نبردم اوایل خیلی بچه بود هنکاری نمیکردم یکی دوبار نوبت انلاین و تو خونه مواظبشیم گردش و اینام میبردیم دلروگیاهی استفاده کرویم گفتیم دیگه کم کم ببریم گفتاردرمانی که درگیر بیملرستان واینا شدیم کنسل کرویم😔

راستش گفتار درمانی نبردم اما کمی از دارو گیاهیا استفاده کردم و سردی بهش ندادم،رعابتشم میکنیم اما خب ...

فکر کنم پسر شما همسن پسر منه.ببرش بازی درمان

درسته همیشه ک نمیتونیم شادو شنگول باشیم

دوتر بازی درمان ب من گفت سردیجات خیلی تاثیری نداره ک بگی رژیم بگیره.

خداکنه پسرمون خوب بشن

من فعلا دارم رعایت میکنم ببینم چی میشه

اگ پسرت استرسیه ببرش روانشناس کودک دارو میدن خوب میشن

این دکتر ب من گفت پسرتو نبر با دور کردن استرس خوب میشه

خداکنه

فعلا استرسو دور کردم از خودم 

فدات راستش گفتاردرمان نبردم اوایل خیلی بچه بود هنکاری نمیکردم یکی دوبار نوبت انلاین و تو خونه مواظبش ...

ایشالله خوب میشن.اخه اینا ک از اول لکنت نداشتن

ممنون والا پیگیر شدم میگ خودت استرس داری بچه استرس میگیره گفت ریلکس باش مشکلش جدی نیسچقد طول کشید بچ ...

حدودا دو ماه...ولی مطالعه تو اینترنت و نحوه برخورد باهاش خیلی کمکم کرد و جایی نمیرفتیم که ادا در بیارن یا دلسوزی کنن براش اگه میرفتیم قبلش یاد می‌دادیم که باهاش چطور برخورد کنن

فکر کنم پسر شما همسن پسر منه.ببرش بازی درماندرسته همیشه ک نمیتونیم شادو شنگول باشیمدوتر بازی درمان ب ...

انشالله که خوب بشن،عزیزم پسر من هی از بچگیاشم حتا بگم یک ماهگیش یجوری تند بود،تو بازی درمانی باهاش چیکارمیکنن،درصد لکنتش در چه حده؟