2777
2789
عنوان

خواستگاری که

211 بازدید | 23 پست

معرفی شده و مادرش فقط بار اول تماس گرفته و حالا میگه قبل از اینکه با خانواده بیایم دو سه ماه خودمون بریم بیرون تا همو بشناسیم چه جوابی بدیم؟

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آدم عاقلی هستش 

در عین اینکه خانواده ها مطلع هستند 

باهات بیرون میره که اخلاقیاتت رو متوجه بشه 

خیییلی خوبه اینطوری

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
بگید نه اول تشریف بیارید منزل صحبت کنیم خانواده ها باهم اشنا بشن بگید ما رسم این طوری نداریم

میگه نه چرا وقتی هنوز تکلیف ما دوتا مشخص نیست خانواده ها درگیر بشن.

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
بنظر شما بله بنظر من نه چون هر کس بیاد این پیشنهادی هست که من میدم و قبول نکردنش یعنی برن به سلامت . ...

اول خاستگار باید بیاد منزل 

خانواده ها اشنا بشن 

ی بار صحبت کنید 

اگر پسندیدی فقط واسه رفتن بیرون زیاده 

من ک قبول نمی کنم