2777
2789
عنوان

خواستگاری که

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 23 پست
بیاد خونتون با خانواده ی بارم باهاش حرف بزن تو اتاق اگر پسندش کردی بعد واسه بیرون رفتن وقت زیاده من ...

منم قبول نکردم. سر همین دیگه پیام نداد. البته ناگفته نماند دو بار تلفنی حرف زدیم و دو بارم بیرون رفتیم. میگه ادامه بدیم اما خانوادم قبول نکردن بازم بریم بیرون

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
میگه نه چرا وقتی هنوز تکلیف ما دوتا مشخص نیست خانواده ها درگیر بشن.

پدرت موافقت میکنه ؟ بستگی ب خانوادت داره 

خونه ماهم ک زنگ میزنن مادرم قبول نمی کنه میگ اول تشریف بیاربد منزل 

اخه تو وقتی طرفو نمی سناسی یا طرز رفتار خانواده شو ندیدی کوجا باهاش بری ..

من بودم قبول نمیکردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیاد خونتون با خانواده ی بارم باهاش حرف بزن تو اتاق اگر پسندش کردی بعد واسه بیرون رفتن وقت زیاده من ...

برگشت گفت شما آدم لجبازی هستین و انعطاف ندارین

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
منم قبول نکردم. سر همین دیگه پیام نداد. البته ناگفته نماند دو بار تلفنی حرف زدیم و دو بارم بیرون رفت ...

چی کاره اس؟ اداب معاشرتش چتوره؟ 

خب اون باید ب نظر تو و خانواده ات احترام بزاره 

پدرت موافقت میکنه ؟ بستگی ب خانوادت داره خونه ماهم ک زنگ میزنن مادرم قبول نمی کنه میگ اول تشریف بیار ...

پدرم اول گفت مشکلی نیست اما مادرم دیگه اجازه نداد. پدرمم مخالف شد. خواستگارمم که سر همین دیگه پیام نداد 

چی کاره اس؟ اداب معاشرتش چتوره؟ خب اون باید ب نظر تو و خانواده ات احترام بزاره

ازون لحاظا مشکلی نداشت اما گفت من این مدلی نیستم که از اول با خانواده بیام

اگ پیام نداد ولش کن بعدم از اداب خاستگاری همینه

نه دیگه من که نمیتونم به پاش بیفتم. حداقل میتونست یه پیام بده بگه ما مناسب هم نیستیم. حتی این کارم نکرد