سلام دخترا خوبین؟ کیا دو قلو دارن؟ ما هیچ ارث دو قلویی نداریم میشه اکه چیزی میدونید بگین برای دو قلو چیکار کنم چی بخورم من عاشق دو قلوام.میدونم که درصدش کمه ولی لطفا چیزی میدونین بگین .لطفا نگین سخته و اینا🥺
من دوقلو باردارم خیییلی سختتره از بارداری یه قلویی الان تازه تو شش ماهم انگار نه ماهمه انقدر سنگینم...پنج ماه قبل بارداریم هر شب پنج تا قرص لوتوروزل خوردم دیگع نمیدونم از قرصا بوده یا نه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اره بابا شیره جون آدم رو میکشم خیلی سخته نه روز رو میفهمی نه شب ن زندگی خیلی مسولیت سختی هست
من همیشه برام خاب ک میبینن یاخودم ک خاب میبینم دوقلوهه همش سالهاست درانتظارفرزندیم ۶سال خسته وکوفته ام دکتررفتن و نتیجه ندادناشون ازخداسالم بودن فرزندو میخام ایشالاهرچیم خیره
الهی بچهات سلامتباشن و عاقبت بخیر
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
تازه بارداری سخت زایمان زودرس بچه ی نارس دردسر های خودش رو داره وای به حالی که آی وی اف هم کنی وحشتن ...
اره یکی از بلاگرابچهاش نارسه دوقلون ریز حالم ببخشید بهم میخود وقتی میدیدمشون ولی میدونی من ایقدر تنهای و تنهایی تنهای کشبدم ک نگم برات شوهرمم چون ی شهردوره ۲۰روز درماه نیس بیشتر عذاب میکشم
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
اسمش هاچ ام جی هستش گلم مثلابرای کسایی ک تنبلی دارن میدن میزنی تخمک زیادخارج میشه برات مثلامن هنیشه یدونه داشتم ازوقتی برای تنبلیم سینال اف یا این امپول زیرپوستیو زدم ۳تا۴عدد فولیکول توی تخمدانم بوجوداومدن والبته بازم بااین وجودباردارنشدم
تنبلی داشتم رفع شد کلا ولی بازم خبری نشد برای دکترام عجیبه تمام ازمایشا ولی خب قسمت نیمشه پیش هر موکل داری رفتم میگه طولانی پروسه انتظارتون ولی مشکلی ندارید حتی پدرمم روحش بخابم اومد اوایل ازدواجم گفت گیرتون نمیادبچه مشکلیم ندارید
خوب شوهر شما ۲۰ روز نیست این مشکله واسه بچه دار شدنو اینکه استرس داریددوستم با همسرش مشکلی نداشت دکت ...
ممنونم گلم اره دکتریزدم ک رفتم گف بیشترمشکلت دوریه همه ام ک مث هم نیستن تارفتن پیش هم باردارشه طرف متاسفانه قسمتم اینه توانتظارحسرت بگردونم و تنهای تمام زندگیم و فکرم شده استرس حافظمو هرباربیشتر ازدست میدم و حواسپرتی شدید گرفتم خسته ام خیلی میگن حواسپرتی بخاطرغم یااسترس زیاده ک اابته من دوتاشونودارم
کاش شرایط کاشتو داشتم