2777
2789

تقریبا سه یا چهار ماه عروسی کردیم منم از قبل گفته بودم بش کادو می‌خوام واسه روز زن بعد که شد منتظر بودم دیدم نه تبریک نه چیزی بعد خودم رو به قهر زدم رفته یه گل آورده میگه روزت مبارک بعد بش گفتم پس کادو چی گفت قول میده یه چند روز دیگه کارت هدیه که شرکتمون میده رو بهت بدم بعد الان فهمیدم چند روزه پیششه خودش داره ازش استفاده می‌کنه و اصلا بهم نگفته واقعا حق ندارم ناراحت بشم الان 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شرایط مالیش چطوره ؟؟؟من شوهرم چن وقته دست تنگه زیاد بش گیر نمیدم این شادی و صمیمیت مهمه

گفته بود که میدم بهت کارت رو قرض داره ولی با حقوقش میده کارت هدیه هم کلا یک و پونصد بود گفت بهم این کادوته

همسر من فقط کادوی تولد میداد، سالگرد ازدواج و روز زن و عیدی اینا هیچیانقدر بهش گفتم امسال برای اولین ...

من گفته بودم بهش الآنم باهاش دعوا کردم گفتم چرا ازم قایم کردی مگه قرار نبود مال من باشه میگه تولدت جبران میکنم بهش گفتم می‌خوام نکنی دیگه اصلا منم روز مرد باد هوا هم نمیدم 

من دوست ندارم چیزی رو به کسی که اتفاقا مناسبت هارو خوب بلده و به یاد داره یاد آوری کنم شمام روز مرد ...

من قبل این برنامه داشتم براش روز مرد ولی اینطور کرد هیچی براش نمیکنم دیگه