2777
2789
عنوان

امروز دانشگاه اتفاق بدی افتاد

649 بازدید | 11 پست

استاد گفته بود خلاصه مطلب رو بگو

منم خوندم

راهم دوره ۳ تا۴ ساعت توراهم

و گفت حتما ۸ صبح دفترم باشید برای ارائه

من مشکلاتی هم با خانواده شوهرم دارم تپش قلب گرفتم 

صبح یه پسر چاقو زد شکم شوهر یه خانم و اون خانوم هم گریه کرد و من دویدم که برسم دانشگاه  تپش قلب شدید گرفتم

استاد اومد اولین نفر هم به من گفت بگو

منم تپش و صدام درنمیومد بزور گفتم ولی بعدش سینم انگار سنگ شد فشار دادم و همش نفس بلند میکشیدم اب خوردم خوب شدم ولی خجالت کشیدم 

راحت بهش میگفتی 

میگفتی تو راه صحنه بدی دیدم فعلا حالم میزون نیست نفر بعدی میتونم صحبت کنم؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام.عزیزم طبیعیه سعی کن اصلا بهش فکرنکنی و عین یه فیلم تلقیش کنی.بهترین راه برای پاک کردن خاطرات بد اینه که به عنوان یک فیلم تلقی کنی و بگی فعلا واقعیت نداره.ذهن خودش میفهمه دیگه نباید ادامه بده.موفق باشی.

راحت بهش میگفتی میگفتی تو راه صحنه بدی دیدم فعلا حالم میزون نیست نفر بعدی میتونم صحبت کنم؟

خودشون متوجه شدن ولی بعد تموم شدن گفتن چیشده و من گفتم

بنظرت خیلی زشت شد اون نفس و تپش قلب 😭

خودشون متوجه شدن ولی بعد تموم شدن گفتن چیشده و من گفتمبنظرت خیلی زشت شد اون نفس و تپش قلب 😭

ن چه زشتی صحنه بد دیدی نرمال بوده

زشت اینجاست انقدر داری خودت و سرزنش میکنی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد