2777
2789
تازه ما پریود میشیم، زایمان میکنیم اگرم متاهل باشیم انتظار دازند خونه تمیز و مرتب باشه و غذای حاضر ا ...

من موندم همین خانوما تاپیکای خیانت یا طلاق یا فشار مادر شوهر و اینا نمی‌خونن صب تا شب تو این سایت نمیبینن چقدر به خانوما ظلم میشه

من چند روز پیش دیدم یکی با خنده میگفتم تازه دو روز بود که زایمان کردم شوهرم شاکی بود پاشو خونه رو تمیز کن غذا بپز 

راس میگن که از ماس که بر ماس

عزیزم اگه دقت کنی گفتم بعضیا شرایطشون فرق داره که کمکی خونواده هم هستن.در کل پسر تو ایران باید کار ک ...

اتفاقا من نزدیکان رو دیدم که به پسر کمکی میرسونن مورد داشتیم پسره پدرش واسش خونه گرفته ماشین گرفته سربازیشو خریده زن هم براش گرفته خرج خودشو زنشم میده که پسر اذیت نشه ولی دخترشو تو خونه حبس کرده که یه وقت میری بیرون ابرو خانواده مارو میبری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه الان به دخترایی که خارح ازکشور دارن تحصیلات میکنتد حسودی میکنند ببین چه توهین هایی که نمی کنند ...

اتفاقا این چندروز دارم پیج خانومایی که شوهرشون خارجی هست و میبینم واقعا چه قدر احترام به زن میزارن... چه قدر بافرهنگ هستن

همین سایناکه خیلی معروف هسا  شوهرش عکسش و گذاشته بود میگفت نیاکان من به خاطر انتخاب همچین زن زیبایی بهم افتخار میکنند..حالا شوهرش قد ۱۸۰ به بالا و بور و.. 

خود ساینا از نظر ایرانی ها معمولیه و هیچ عملی نداره من خودم خوشگل میدونمش...سبزه هست و..

خود پدرو مادر همین تایلر جه قدر بافرهنگ هستن این همه مدت دارن کنارهم زندگی میکنند باباش ازدوری پسرش گریه میکرد پسرش رفت ببینتش.. 

واقعا مشکلات ایران فقط اقتصادی نیست فرهنگمون تو بعصی از چیزا خیلی خیلی صعیف هست...

یک کلیپ قدیمی میدیدم عروس و داماد .. عروس خیلی محجوب بود سرش پایین بود.. بعد داماد با اعتماد به نفس ...

عزیزم چه تموم شدنی الان دورانی شده که خود خانوم ها هم ضد زن شدن نمیبینی چقدر الان از حرف من شاکی بودن 

عزیزم چه تموم شدنی الان دورانی شده که خود خانوم ها هم ضد زن شدن نمیبینی چقدر الان از حرف من شاکی بود ...

درسته.... واقعا هنوز خیلی کارداره که بتونیم بهتر بشیم... 

نسبت به گذشته گفتم چون قدیم واقعا فاجعه بوده و الان بهتر شده 

اتفاقا این چندروز دارم پیج خانومایی که شوهرشون خارجی هست و میبینم واقعا چه قدر احترام به زن میزارن.. ...

اره میشناسم عزیزم اگر ساینا ایران بود اصلا پسر ایرانی خوشگل نمیدیدش میگفت چیه بینیتو عمل کن... منت هم میزاشت تازه ازدواج هم باهاش نمیکرد. کلا قیاقت معمولی باشه انقدر اونا زنا رو بالا میبینند حس زیبایی میگیری ازشون  خیلی قدرشناس تر هستند. 

😎💚🐬
من نظرات رو خوندم تا متوجه منظورتون شدم.شما میگی فشار جنسیتی روی خانمای شاغله پس برای خانما سخت تره. ...

البته که اقایونی که کار فیزیکی دارن سختتره 

ولی من ارزومه ایکاش میشد کار فیزیکی میذاشتم ولی چون هزار تا انگ به آدم میزنن مجبوریم بخونیم تا یه کار شرافتمندانه داشته باشیم ما خانوما تا بزارن کار کنیم 

شده روزهایی که یه چشم اشک بود یه چشم خون تا کنکور قبول شم چون به شدت از درس تنفر داشتم ولی مجبور بودم !

اتفاقا من نزدیکان رو دیدم که به پسر کمکی میرسونن مورد داشتیم پسره پدرش واسش خونه گرفته ماشین گرفته س ...

عزیزم منم دیدم ولی اکثر جامعه که پدرشون دارا نیستن

الان اکثیرت جامعه فقیر 

هر کسی داشته باشه به بچه هاشم کمک میکنه

نداشته باشه باید از همون اول خرج خودشو دربیارع.

شما اکثریت نگاه کن.

وگرنه مرد بی عرضه هم داریم 

زن باجنمم داریم

الان دقت کنی ازدواجم کم شده همه چی گرون و توقعاتم زیاد

مگر اوناییکه یا پولدارن یا قانع 

درسته.... واقعا هنوز خیلی کارداره که بتونیم بهتر بشیم... نسبت به گذشته گفتم چون قدیم واقعا فاجعه بود ...

من مطمعنم ایران صد سال دیگه ام درست نمیشه 

تو خودت یکم تو سایت چرخ بزن ضریب هوشی مردمو نگا🤦

من موندم همین خانوما تاپیکای خیانت یا طلاق یا فشار مادر شوهر و اینا نمی‌خونن صب تا شب تو این سایت نم ...

اره من زیاد دیدم یکی دیدم میگفت مادرشوهرم اجازه نداد داخل مهمونی شلواری که خریدم  بپوشم زنگ زدم به شوهرم که ببینم راضی میشه😟😟

یا مثلا طرف زایمان کرده  نهال زندگیتو به دنیا اورده کلی درد کشیده نه ماه سختی تهش تو بگی چراهیکلت بد شده یا چراـــ... 

😎💚🐬
عزیزم منم دیدم ولی اکثر جامعه که پدرشون دارا نیستنالان اکثیرت جامعه فقیر هر کسی داشته باشه به بچه ها ...

عزیزم اتفاقا این موردی که میگم هم دارا نبود حاضرم قسم بخورم تا باور کنی 

از نون زن و دختراش میزد تا به پسرش برسه چرا چون بچه بزرگه چون پسره چون تخت پادشاهی پدرشو قراره پر کنه🤦

اره من زیاد دیدم یکی دیدم میگفت مادرشوهرم اجازه نداد داخل مهمونی شلواری که خریدم بپوشم زنگ زدم به ش ...

منم همینو میگم یه سر به اینستا بزن پر شده تمام عمل زیبایی پیکر تراشی عمل لاغری رنگ مو لباس فلان واسه خانما سیاست زنانه که چرا؟

مورد پسند اقایونی باشن که شورتشونو مذهبی یبار می‌شورم

البته مشکل از آقایون همششش تقصیر خودمونه

منم همینو میگم یه سر به اینستا بزن پر شده تمام عمل زیبایی پیکر تراشی عمل لاغری رنگ مو لباس فلان واسه ...

من فهمیدم مردای ایرانی اکثرا از زنای توسری خور و بی اعتماد به نفس خوششون میاد وقتی ببینند عزت نفس داری ازت خیلی میترسن کلا تهدید حساب میشی

😎💚🐬
من مطمعنم ایران صد سال دیگه ام درست نمیشه تو خودت یکم تو سایت چرخ بزن ضریب هوشی مردمو نگا🤦

منم تقریبا مطمئنم... البته سایت هم واقعا یه چیزاییش عجیبه... به نطرم کاش میشد هرکسی کنار کاربریش مینوشتن از کدوم شهر هست .. شاید حرفم توهین باشه نمیدونم واقعا.. ولی طرز فکر تو شهرای کوجیک و شهرستانای کوچیک خیلی با شهرای بزرگ و تهران و.. فرق میکنه... این طرز فکرایی که اینجا هست بعصیاش فاجعست .. البته بالاخره اونم جزو ایران هست...طرف ۲۸ سالشه میگه من دیگه پیر شدم و تو شخرمون به من میگن ترشیده کاش یکی میدا بشه من و بکیره