2777
2789
من منظورم خانم های خانه دار نبود منظورم خانم های شاغل بود عزیزم کلی نگاه کنی از آقایون بیشتر کار میک ...

آخه تو عنوان زدید خانوما،🙂

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اتفاقا منی که شاغلم میبینم مردا بیشتر فشار زندگی روشون 

زنا هیچ تعهد کاری ندارن ولی مردا دارن مسلما فکر و ذهنشون بیشتر درگیر ولی چیزی بروز نمیدن

من الان تعهدی ندارم میتونم کار کنم یا نکنم ولی مردا باید کار کنن

حالا شرایط هر خونواده ایم فرق میکنه

میبینی یه خونواده دختره هم کار میکنه تا کمکی باشه واسشون یا نباشه.

الان برا خودم کار میکنم مجردم ولی خودمو میزارم جای پسری که میخواد خونواده تشکیل بده اووووففف خونه.ماشین.خوراک.پوشاک.تفریح و... باید فراهم کنه.

و این خیلی سخته.

تازه اکثرا دوسال از عمرشون وقف سربازی شده.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درس لچه ها استرس سلامتیشون توخونه زیاده ازلحاظ احساسی هم زیادتوفضارن ولی مرداهم توسرما توماه رمضون ک ...

می‌دونم عزیزم منم منظورم خانم های شاغل بود 

به شخصه دیدم خانم دو شیفت کار می‌کنه بچه نگه داری می‌کنه خانه داری هم میکنه ورزشش هم می‌کنه شام و ناهار همه رو آماده می‌کنه 

بدون هیچ تشکر که انگار وظیفشه

حالا بیا و اینو به خانه داری های بی دغدغه بفهمون که همه مثه هم نیستن

نه عزیزم شما حرفتون بی منطق نیست منم موافقم و عالم دهر نیستم همه جا نگاه جنسی هست اما قانون هست. من ...

اره اینو که قبول دارم من خودم به این نتیجه رسیدم مرد ایرانی کلا چپ بره راست بیاد طرز فکرش همینه. من شوهر خودم که اتفاقا دیروز تاپیک زدم راجبش   هیچوقت به من توهین بی احترامی نکرده همیشه تو پوشش آزاد بودم ولی اون روز دیدم تو اینستا کلی پست ضد زن لایک کرده بود که اره زن نباید آزاد باشه نباید هرچی دلش میخواد بپوشه زن وظیفه کار خونه بکنه. خیلی تعجب کردم چون این چیزا رو تو زندگی متاهلیمون استفاده نمیکنه ولی وقتی لایک کرده قبول داره به این نتیجه رسیدم مرد ایرانی رو جون به جونش کنی همینه ضد زن

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
اتفاقا منی که شاغلم میبینم مردا بیشتر فشار زندگی روشون زنا هیچ تعهد کاری ندارن ولی مردا دارن مسلما ف ...

عزیزم یکمم کلی فکر کن

منی که خوانوادم پسری نداره همه دختریم پدرمم فوت شده باید دو شیفت کار کنم خرج خوانودمم بدم 

تازه جهیزیه سه تا خواهرم که ازدواج کردن هم من با حقوقم دادم 

بعد شما میگی تعهد کاری؟

مرد که هیچی عزیزم تو ایران حتی خانما هم ضد زن هستن

اره اتفاقا اینی که کلی پست ضد زن تو اینستا می‌زاره خودش زنه مثلا😒😒😒

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

تازه ما پریود میشیم، زایمان میکنیم اگرم متاهل باشیم انتظار دازند خونه تمیز و مرتب باشه و غذای حاضر اگر ببینند بچه نامرتبه یا مرد لاغره ازچشم زن می بینند جدا بشیم همه ازمون فرار میکنند میشیم مطلقه خطرناکـ.... ازدواج مجدد کنیم کلی قضاوت میشیم نکنیم هم میگن حتما کاری میکنه. پسرا داخل بدنسازی لخت کامل میشن همه به به چه چه میکنند دختره یکمی اعتقادش متفاوت باشه توهین می کنند

😎💚🐬

یک کلیپ قدیمی میدیدم عروس و داماد .. عروس خیلی محجوب بود سرش پایین بود.. بعد داماد با اعتماد به نفس انگار تو جنگ پیروز شده با پاهای باز نشسته بود عروس و بوس کرد و چندتا از خانوما اومدن  داماد و بوس کردن قربون صدقش رفتن... کامنتای زیرش از مردا خیلی جالب بود میگفتن وای چه قدر قدیم خوب بود خانوما حجب و حیا داشتن و... 

دیگه نمیدونن چه قدر برای زنا زندگی سخت بوده و مردا پررو بودن ..الانم هنوز البته هستن.. مردا کلی نسبت به خانوما حس برتری دارن و... و قدیم چه قدر خانوما مظلوم تر بودن ‌.مثلا همیشه اول مردا غذا بخورن..یا حتی گاهی زنا تو مهمونیا تو اشپزخونه غذا میخوردن مردا تو پذرایی یک پدیرایی شاهانه میشدن  اینا موارد کوچیکس هست 

الان مردا خیلی شاکین  کاش بدونن دیکه اون دوران زن ستیزی داره تموم میشه 

البته اینم بگم زنا خیلی وقتا از طرف همجنسشون باید حرف بشنون و تعمت و توهین بشنون... 

عزیزم یکمم کلی فکر کنمنی که خوانوادم پسری نداره همه دختریم پدرمم فوت شده باید دو شیفت کار کنم خرج خو ...

عزیزم اگه دقت کنی گفتم بعضیا شرایطشون فرق داره که کمکی خونواده هم هستن.

در کل پسر تو ایران باید کار کنه.

اره اینو که قبول دارم من خودم به این نتیجه رسیدم مرد ایرانی کلا چپ بره راست بیاد طرز فکرش همینه. من ...

خداروشکر عزیزم حداقل محدودت نکرده گلم  اصلا نادیده بگیر  فرهنگشون همینه زنشون یکمی رشد کنه احساس خطر میکنند

😎💚🐬
یک کلیپ قدیمی میدیدم عروس و داماد .. عروس خیلی محجوب بود سرش پایین بود.. بعد داماد با اعتماد به نفس ...

دیگه الان به دخترایی که خارح ازکشور دارن تحصیلات میکنتد حسودی میکنند ببین چه توهین هایی که نمی کنند یکیشون میگفت باید یه قانونی بزازند دخترا نتونند برن خارج کشور برای  تحصیل چون همشون دارن با مرد غیر ایرانی ازدواج می کنندـ

😎💚🐬

من نظرات رو خوندم تا متوجه منظورتون شدم.

شما میگی فشار جنسیتی روی خانمای شاغله پس برای خانما سخت تره.

از طرفی فشار فیزیکی روی آقایونه. همه آقایون که پشت میز نشین و کارمند و مدیر نیستن. خیلیا کارشون فیزیکیه. عمر مردها خیلی کمتر از خانماست. علتشم فوت حین کاره. اینجوری که نگاه کنیم فشار روی مردها بدتره!