2777
2789

خواهر منم بشدت لاغر بود ولی الان داره بطور عجیب وزن اضافه میکنه اصلا دارو اینام مصرف نمیکنه فقط روزی هشت وعده غذای توپ میخوره و روزی یدونه سیب زمینی و دوتا تخم مرغ آبپز 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر منم بشدت لاغر بود ولی الان داره بطور عجیب وزن اضافه میکنه اصلا دارو اینام مصرف نمیکنه فقط روزی ...

سیب زمینی و تخم مرغ هر دو آب پز؟؟؟؟؟ 

میگن روغنی بیشتر چاق میکنه

کاربری دست دو تا دوست 
یکی از دوستام مولتی ویتامین دیلی فرش گف برا ریزش مو میخوردم تو دوهفته سه کیلو اضافه کروم دیگه نخوردم ...

اره مولتی ویتامین میگن اشتها باز میکنه منم میخوردم ولی چون خیلی اشتهام زیاد شده بود شکم درآوردم دیگه مصرف نکردم

هر بار که سیر شدی یه قاشق بیشتر غذا بخور بعد از یه مدت معدت گشاد میشه و چاق میشی 

ولی ولی از من به تو نصیحت لاغری و سالمی قدرشو بدون اگه دوست نداری اسکینی باشی باشگاه برو پروتئین بخور تا عضله بیاری خوش هیکل بشی هر چند اراده زیادی میخواد

سیب زمینی و تخم مرغ هر دو آب پز؟؟؟؟؟ میگن روغنی بیشتر چاق میکنه

من خودم عاشق غذاهای چربم خیلی عم چرب و چیلی غذا درست میکنم ولی الان غلظت خون دارم و دنبال اینم درمانش کنم کم کم چاق شو اما درست 

من خودم عاشق غذاهای چربم خیلی عم چرب و چیلی غذا درست میکنم ولی الان غلظت خون دارم و دنبال اینم درمان ...

میخوام شیر خشک مخصوص چاقی بزرگسالان هست اونو امتحان کنم و مولتی ویتامین و عرق یونجه میگن به شدت آدمو گرسنه میکنه

کاربری دست دو تا دوست