2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

102 بازدید | 16 پست

من رشته م انسانیه و اولین سال کنکورمه میخوام بدونم اگ ادبیات تخصصی رو ۴۰ و فلسفه رد ۲۰ و تاریخ ۵۰ و جغرافی ۶۰ و جامعه ۳۰ و اقتصاد ۴۰ و روانشناسی ۸۰ و عربی ۲۰ امکان داره چیزی قبول بشم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید سوال غیر مرتبط با تاپیکت میپرسم

شما دهم بودی افت تحصیلی کردی واسه دی؟

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

ببخشید سوال غیر مرتبط با تاپیکت میپرسمشما دهم بودی افت تحصیلی کردی واسه دی؟

من نوبت اول و دوم دهم معدلم ۱۳ شد خیلی افت داشتم

معدل یازدهم هم نوبت اول ۱۳ نوبت دوم ۱۰ شد اصلا درس نمیخوندم فقط مسخره بازی می‌کردم ، امسال ک دوازدهم دیگ همش درس میخونم ولی بقیه دوستان هم زرنگن من تازه شروع کردم

من نوبت اول و دوم دهم معدلم ۱۳ شد خیلی افت داشتممعدل یازدهم هم نوبت اول ۱۳ نوبت دوم ۱۰ شد اصلا درس ن ...

ممنون

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بزن توی گوگل محاسبه رتبه یه سایت برات میاره همین اطالاعات رو وارد کن حدود رتبه رو میگه من امتحان کردم درس در میاد

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی

آره بابااا

اگه بتونی این درصدارو بگیری و نهایی هارم خوب بدی، چرا که نه

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)