2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من بدبخت بی چاره باشه

488 بازدید | 27 پست

هیچی ندارم 

حسرت خیلی چیزا تودلم مونده 

دیر رفتم دانشگاه تو ۲۳ سالگی رفتم. 

یه رشته بدرد نخور میخونم 

چه قد سخت شده شرایط زندگی 💔 

پولی ندارم 😥 

خواستگارم میاد ادم هزارتا فکر خیال میکنه ...ب بدنت برسی ب چهرت برسی ب موهات .ب لباست ..همه اینام‌پول میخواد ..من ک با نذر نیاز یکی پیدا کردم ..اونم فقط ازم ایراد میگیره پول ام ندارم برطرفش کنم فقط زورم میرسه دعوا کنم اونم قهر التماسش میکنم 

سلام دوستای خوبم ...دوستانی ک مجردن سنشونم بالا رفته اصلا نگران نباشید خدا بفکرتونو .فقط از درگاه خدا نا امید نشید ...منم یکی مثل شما بودم ..تو یکی از این تاپیک ها ی خانمی بهم گفت چله سوره تکویر بخون ..خوندم خداروشکر معجزه شد واسم چندتا خواستگار خوب  پیدا شد ..فقط خانوادم حسوده نمیزاره ...فقط دعا کنید خانوادم راضی بشه نامزد کنم چون با یکیش اوکی شدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین عزیزم زندگی تو نهایتا چند سالش مونده؟ 

با این الودگی هوا، با ویروسهای جدید، با مواد غذایی پر از سموم، با عدم امنیت اقتصادی...

قرار نیست که ۸۰۰ سال زندگی کنی که بشینی حسرت بخوری که.

اگه سقفی بالای سرته و غذایی برای خوردن داری، خوشحال باش. پیشرفت هم میتونی بکنی به مرور.

۲۳ هم اصلا دیر نیست برا دانشگاه. ۳۰ هم دیر نیست

تو این سن نه زندگی دارم نه شغلی نه چیزی 😕

سنی نداری اخه

هزار تا کار میتونی بکنی

برا ازمون فرهنگیان بخون

دوره های حسابداری برو

دوره های هنری برو

پول نداری برا اینکارا؟ پاره وقت فروشندگی کن

برو دنبال کار بگرد 

تنها راهش همینه جدی میگم 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

اره من

بیماریم+ مرگ خواهرم+ تنهایی

تو ۲۶‌سالگی ب هسچ جا نرسیدم و دانشگاه هم نرفتم. و کلی مشگل دیگه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خواستگارم میاد ادم هزارتا فکر خیال میکنه ...ب بدنت برسی ب چهرت برسی ب موهات .ب لباست ..همه اینام‌پول ...

مگه اندامت چه مشکلی داره ؟ یا قیافت؟

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰