مثلا یه رشته مثل دندانپزشکی هم ارزش نداره یعنی؟ من همیشه درسم خوب بوده تیزهوشانم و ۴ ماه دیگه کنکور دارم اما این فکرا مثل خوره افتاده تو سرم هروقت درس میخونم به خودم میگم اصلا کنکور ارزش داره؟ چون من تاالان میشه گفت تلاشمو کردم یعنی اگر این چهارماهم با همه توانم ادامه بدم مطمئنم رشته تاپ قبول میشم ولی خیلی بی انگیزه شدم ازینکه میبینم همه دوستام دارن کارای مهاجرتشونو میکنن و.. کلا حس میکنم مسیر اشتباهی اومدم.. مهارت خاصی هم به اونصورت بلد نیستم چون فقط درس خوندم.. وضع مالیمونم متوسطه و دوس دارم مستقل شم کاملا. با درس خوندن بهش میرسم؟...
بعد میدونی چیه من خیلی تحقیق کردم و اطرافم دیدم خیلی برای خانم ها تو ایران جا نیفتاده یعنی اصلا خانم هارو متاسفانه به عنوان وکیل قبول ندارن
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من پزشک هستم عزیزم،الان مثل قبل درامدها بالا نیست و واقعا باید علاقه داشته باشی چون رشته خیلی سنگینیه، میتونی مهاجرت کنی اما مسیرش به نسبت مهندسی یکم سخت تره ولی شدنیه
عزیزم من تجربه خودم رو میگم من رشته تاپ تو دانشگاه تاپ درس نخوندم روانشناسی خوندم پیام نور نمراتم عالی درکنارش هزاران کارگاه شرکت کردم مدارک مختلف گرفتم اما هیچوقت ب جایی نرسیدم و اگه برمیگشتم ب عقب حتمأ کار میکردم حالا هرکاری فروشندگی منشی هرچی ک درتوانم بود و بیشتر سمت کارای فنی میرفتم مثل عکاسی و این چیزا
بعد میدونی چیه من خیلی تحقیق کردم و اطرافم دیدم خیلی برای خانم ها تو ایران جا نیفتاده یعنی اصلا خانم ...
اره و اشباع هم شده یکی از فامیلای من خیلی خوند ولی قبول نشد یکی دیگه هم که تونست وکیلشه میگفت واقعا باید پارتی داشته باشی وگرنه موفق نمیشی و خیلیم رو خوندن زبان تاکید داشت
اخرین بار خیلی دیر متوجه شدم کم خوندم قبول نشدم بدشم باردار شدمکلأ از فاز کار اومدم بیرون و ب سمت خانه داری بچه داری رفتم بیشتر افسوس میخورم چرا تو مجردی برای خودم کاری نکردم