2777
2789
عنوان

کتونی عروس

97 بازدید | 14 پست

شما میپسندین استفاده از کفش های اسپرت و کتونی توی عروسی تو سالن و هنگام رقص رو؟ به نظرم واقعا ایده خوبیه. طفلک عروس موقع رقص های مختلف پادرد کمتری میگیره. نظر شما چیه 

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چن تا تو اینستا دیدم چقدم خوشگلن😍

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

نه ، کمتر برقصه پاش درد نگیره کی گفته عین یویو از اول تا اخر بپره بالا ، باید کفش مجلسی جنس خوب باشه پاشنه اش اندازه باشه استاندارد باشه که اذیت نشه

کتونی و اسپرت واقعا از ظرافت میندازه عروس رو با اون لباس

نه ، کمتر برقصه پاش درد نگیره کی گفته عین یویو از اول تا اخر بپره بالا ، باید کفش مجلسی جنس خوب باشه ...

اخه الان اینقدر رقص های مختلف دارن عروسا که واقعا اذیت میشه آدم 

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

سلیقه ایه

من زمان خودم  وقتی همه کمتر از ۱۰ سانت کفش پاشنه دار نمیپوشیدن  ۳ سانتی ساده پوشیدم و خیلی هم راضی بودم

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
راحت بودید؟ زیر لباس عروس بد نشد؟

اره 

واسه عکاسی و کلیپ و اینا همون کفش عروس رو پوشیدم وقتی خاستم برم تالار کتونی پوشیدم اصلا دیده نمی‌شد 

من سر عقدم خیلی بدبختی کشیده بودم دیگه برام درس عبرت شد 😂

•💎•

من چون قدم بلنده و قد نامزدم اندازه منه خیلی مشکل دارم 😥 

نمیخام قدم بلند تر از اون دیده شه🤧 

احتمالا یا اسپرت عروس میپوشم یا ازین صندلای تخت که تو اینستا مد شده 

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺