2777
2789
عنوان

نمیدونم خدا هدفش از خلقت من چی بود

238 بازدید | 16 پست

پنج سال ازدواج کردم هنوز بچه دار نشدم دوبار کاشت منفی داشتم دیگه خسته شدم دکتر خوب هم سراغ ندرم کاش بمیرم

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا هدفش از افرینش زن، تولیدمثل و جوجه کشیه؟! حرفا میزنی

دیگه بریدم چی میشه یه  بچه هم ب من بده مگه 

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

خدا هدفش از افرینش زن، تولیدمثل و جوجه کشیه؟! حرفا میزنی

برای اینکه بگین خلقت اهدافی جامع‌تر از فرزندآوری داره؛ نیاز نیست فرزند دار شدن به جوجه‌کشی دام گوشتی و... تقلیلش بدید!

در واقع این حرفتون ناقض خودشه! اگر به دنیا اومدن یک انسان ارزشی برابر استحصال دام تو دامداری رو داشته باشه؛ پس وجودش هم در حد همون حیوان باارزشه!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
انسان و حیوان فرقی ندارن

اگر انسان با حیوان فرق نداره؛ که پس قطعا وقتی ارزش یک حیوان با قدرت تولید مثل و زاداوری‌اش سنجیده می‌شه (یکی از ویژگی‌های اساسی حیاتی) ارزش انسان هم به با توانایی تولیدمثل بالا می‌ره و با عدم توانایی‌اش از ارزشش کم می‌شه!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.