2777
2789
عنوان

خانمایی که قهرید چطور دووم میارید

110 بازدید | 24 پست

۵روزه قهرم 

خیلی دل شکسته ام حتی دلمم نمیخواست اشتی کنم باهاش

ولی اینکه میبینم خودشم هیچ قدمی برنمیداره و اینقدر راحته و مشکلی نداره باهاش حرصمو دراورده 

خیلی کلافم خیلی جو سنگین و بدیه 

دارم خفه میشممم

چطوری به این شرایط عادت کنم و دیگه برام مهم نباشه؟؟؟؟

توروخدا راهکار بدید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زندگیت و بکن فقط سر سنگین باش یجوری قهر نکن انگار دیگه قرار نیست دیگه با هم حرف بزنین

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خیلی گناه داریم ماچقدر دل سنگن اونا😢

دقیقا. من دغ میکنم. بابام همینقدر کینه ای. مثلا من یادمه بچه هم بودم یهو سه چهار روز قهر میکرد باهام. از یه جا به بعد که بزرگتر شدم دیگه باهاش آشتی نمیکردم فقط یهو باهم حرف میزدیم. خداروشکر این ارثش به من نرسید

زندگیت و بکن فقط سر سنگین باش یجوری قهر نکن انگار دیگه قرار نیست دیگه با هم حرف بزنین

هیچی حرف نمیزنیم 

فقط دیروز پیام داد هرچی میخوای بگو بخرم منم پیام دادم

جدا میخوابیم 

اصلا یه ساعتم بیشتر خونه نیس 

خودت بگو بهش

ب درک سرمم بره بهش نمیگم

اون تکلیفش با خودش مشخص نیس و هر روز ی دروغ تازه و جدید میگه حالا من برم نازشو بکشم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

هیچی حرف نمیزنیم فقط دیروز پیام داد هرچی میخوای بگو بخرم منم پیام دادمجدا میخوابیم اصلا یه ساعتم بیش ...

خانم

شما مدیریت کن

چرا جدا بخوابی آخه 

قدیما میگفتن جاتونو جدا نکنین که یه دست و پایی که بهم میخوره موجب آشتیه 

حالا شما قرار نیست که هر دعوا به طلاق ختم بشه دختر خوب محبت زیرکانه کن راه آشتیو باز بذار اون طفلی هم هر کاری کرده باشه آدمه و اشتباه میکنه دیگه تو دعوا هم حلوا خیرات نمیکنن چارتا گفتی چارتا شنیدی تمومش کنین دوری زیاد سردی میندازه بینتون

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
هیچی سعی کن واسه خودت یه کار خوشحالی کنی. چه میدونم کیکی بپز. ارایشی کن. بزار اونم حرص بخوره شاید بی ...

فقط جمعه ارایش کردم و رفتم بیرون 

عین خیالشم نبود 

انگاری زیادی ام بهم مطمئنه

خانمشما مدیریت کنچرا جدا بخوابی آخه قدیما میگفتن جاتونو جدا نکنین که یه دست و پایی که بهم میخوره موج ...

دیگه انداخته به خدا 

امروز اومد کمرشو گرفته بود اومد بچه رو عوض کنه خودم رفتم عوض کردم گفتم کمرش درد میکنه نکنه

انگاری اینجوری خیلی راحته 

نمیاد 

منم چون برخورد فیزیکی کرده غرورم نمیزاره برم سمتش

دیگه انداخته به خدا امروز اومد کمرشو گرفته بود اومد بچه رو عوض کنه خودم رفتم عوض کردم گفتم کمرش درد ...

اوه یعنی دست روت بلند کرده؟