2777
2789

نی نی سایت پر شده از بچه سال تایپکای سالهای قبل رو ک میخونم ادما خیلی فرهیخته تر بودن و مودبانه‌تر جواب همو میدادن

اونا به کنار ی سریا هستن چه باادب چه بی ادب صحبت کنی کلا فقط یه جور بلدن صحبت کنن و جوابت رو بدن

کور که نیستید عنوان تایپکارو میبینید دوست نداشتید تشریف نامبارکتونو نیارید تو تایپکای من

درمورد خون تو مدفوعم تایپک زدم خودم نگرانم نمیدونم چمه اومدم اینجا ک اگه کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه

با کلی معذرت خواهی موضوعمو مطرح کردم بازم ی سری از بچه سال و خانمای نازک نارنجی چندششون شده خب به جهنم نیا تو تایپک مگه مجبوری؟ 

☁️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه چی تقصیر مدرسه مجازیه

یه گوشی دادن دست اینا که بیان تو شاد یهو سر از این سایت در اوردن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://daigo.ir/secret/9742160937

خون روشن معمولا نگران کننده نیست  بخاطر یبوست یا شقاق یا بواسیره درمانش راحته تقریبا اما خون پنهان تو مدفوع  رو  اصلا نمیبینی توازمایشگاه معلوم میشه 

فقط مدفوعت با عرص معذرت خیلی تیره ممکنه باشه 

اگه فرم مدفوعت تغییر چشم گیر کرده و درد داری ممکنه بخاطر مصرف دارو  یا مکمل یا مشکلات گوارشی و صفراوی باشه بهتره متخصص داخلی یا متخصص گوارش بری 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

همه چی تقصیر مدرسه مجازیهیه گوشی دادن دست اینا که بیان تو شاد یهو سر از این سایت در اوردن

همونو بگو 

خداوکیلی داریم به کجا میریم مشکل جسمیم کم بود اعصابمم اینجا خورد میشه

☁️

همونو بگو خداوکیلی داریم به کجا میریم مشکل جسمیم کم بود اعصابمم اینجا خورد میشه

اینجا متاسفانه همینه کسی هم مانع اومدنشون نیس

واسه ارامش خاطر خودمون باید کمتر بیایم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://daigo.ir/secret/9742160937

منم خیلی حرص میخورم ازشونبیشتر بی سواد ها و اونایی که پلیس بازی در میارن حرص میدن

بخدا نمیدونم بنظرم همه چی برمیگرده به سطح شعور ادما

بعضیا شعورشون ته کشیده دو از جون تموم دوستان باشعور

☁️

وای دمت گرم از حرفی کع زدی من خودم یکی از کاربرای قدیمیم ولی متاسفانه چون اینجا نمیشه حرف زد نی نی یار دو بار ترکوندم از بس بچه زیاد شده دیگه ثبت نام نکردم الان چون یه مشکلی یرام پیش اومد اومدم دوباره بخدا سال ۹۵ اکثرا دهه شصتی بودن طرف یه مشکلی داشت همه نظر میدادن چقدر کاربردی بود الان حالت بد میشه .

اینجا متاسفانه همینه کسی هم مانع اومدنشون نیسواسه ارامش خاطر خودمون باید کمتر بیایم

بیشتر اگه ی مشکلی چیزی داشته باشم یا نظر جمعی بخوام میام نی نی سایت ولی بازم هر چی بگم اعصابمو خورد میکنن بخدا فن بیان و طرز صحبت درست تو زندگی خیلی مهمه ادم یاد بگیره

☁️