2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم حتی یه اتاق ندارم برم گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر واقعیت رو بپذیر تلخ و سخته اما قبولش کنی دیگه اشتباه نمیکنی مثل الان هم غصه نمیخوری 

اول اینکه بهت تجاوز نکرده رابطه ای بوده که با پای خودت رفتی 

تعهدی هم بهت نداشته دوست ساده بودین 

دوستی هم یعنی امروز با یکی فردا با یکی دیگه 

بنظرم بجای گریه برای چیزی که خودت هم خواستی فردا برو 

آزمایش بده دور از جون ازش بیماری نگرفته باشی 

تجربه‌شد برات که انقدر راحت و در دسترس نباشی

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

من مخالف دوستیم

پسر چه عنیه ک براش غصه بخوری بیخیال بابا 

الان در صورتی باید ناراحت باشی و وجدان درد داشته باشی که رابطه اون جوری داشته بوده باشی. 

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

نی نی سایت چقدر آدمای عجیب و ساده داره...با مدت کوتاه آشنایی سریع رابطه جنسی برقرار میکنین و وقتی می‌فهمید طرف ولتون کرده حس قربانی میگیرید؟خب حواستون رو از اول جمع کنین 

عزیزدلم میدونم الان زمان شماتت نیست و اتفاقیه که افتاده ،طبق تجربه خودم، هیچ مردی دختری که آسون بدست بیاد رو دوست ندارن. شاید موارد استثنایی هم باشه اما خیلی کمه، میدونم الان از نظر روحی ضربه خوردی اما به عنوان یه نصیحت ازت خواهش میکنم ارزش خودت رو خودت بالا ببر 

خدا به دادمون رسیده قران پیامبران امامان کو گوش شنوا ؟؟ البته منظورم به خودمه

والا من همیشه سعی میکنم کنم طبق رضایت خدا عمل کنم هر جا از دستم بربیاد کمک دیگران هستم احترام خانوادمو دارم به کسی سعی میکنم ظلم نکنم....

خیلییی ایرادا و اشتباهات هم دارم ولی طبق بزرگ بودن خدا واقعا انتظار کمک دارم🥺🥺🥺

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
هر وقت فهمیدی ارزشمندی ادم درست در مسیرت قرار میگیره

بفهمه ارزشمنده یعنی وقتی رابطه جنسی نداشته باشه؟

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

دوران دوستیمون، دوست پسرم که الان همسرمه، یک بار ازم همچین درخواستی کرد ،من تا چهار روز نه جواب پیامشو دادم ، نه زنگش.پرواز گرفت اومد ایران ، برای اینکه عذرخواهی کنه،الان بعد از حدود دو سال که ازدواج کردیم،همیشه میگه من اون موقع فهمیدم تو چه قدر برای خودت ارزش قائلی و دیدم بهت عوض شد. اصلا نمیگم رابطه داشتن با پارتنر خوبه یا بد چون هرکسی خودش انتخاب میکنه، ولی حداقل بذار خوب طرفت رو بشناسی ، از سلامتش مطمئن بشی ، سه ماه خیلی زود بوده متاسفانه