2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من پس فردا امتحان عربی نهایی دارم صفرصفر تجدید شدم دوازدهم انسانی بنظرت میرسم بخونم ؟؟چجوری بخ ...

بله عزیزم می‌رسی ببین شما اول قواعد هفتم و هشتم ک فعل ها هستن و دوره کن ماضی مضارع مستقبل امر نهی بعد آروم آروم از قواعد دهن شروع کن برا هر درس نیم ساعت وقت بذار بعد یازدهم و بعد دوازدهم معنی و ترجمه های دوازدهم رو هم خوب بخون ❤️

عزیزم من پس فردا امتحان عربی نهایی دارم صفرصفر تجدید شدم دوازدهم انسانی بنظرت میرسم بخونم ؟؟چجوری بخ ...

امشب بشین قواعد پایه رو بخون از کلاس هفتم که صرف فعل ماضیه تا یازدهم

فردا نصف روز با فرمول بیست لغتا رو کامل حفظ کن تا شبم قواعد دوازدهمو بخون بعدم اگه وقت آوردی ی سری تمرینای کتابو سعی کن با چیزایی که خوندی جواب بدی

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

بله عزیزم می‌رسی ببین شما اول قواعد هفتم و هشتم ک فعل ها هستن و دوره کن ماضی مضارع مستقبل امر نهی بع ...

عزیزم من فقط میخوام نمره قبولی بیارم ۱۰ بنظرت هم لغات و ترجمه بخونم بهتر نیست ؟

امشب بشین قواعد پایه رو بخون از کلاس هفتم که صرف فعل ماضیه تا یازدهمفردا نصف روز با فرمول بیست لغتا ...

عزیزم من فقط میخوام نمره قبولی بیارم ۱۰ بنظرت هم لغات و ترجمه بخونم بهتر نیست 

عزیزم من فقط میخوام نمره قبولی بیارم ۱۰ بنظرت هم لغات و ترجمه بخونم بهتر نیست

جمله های عین کتاب نمیاد و اکثرا فعلا رو عوض میکنن

لغتا رو کامل بخون صرف فعلم کار کن اگه وقت آوردی پیدا کردن نقشم کار کن سوال درک متنم میتونی بزنی

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

جمله های عین کتاب نمیاد و اکثرا فعلا رو عوض میکننلغتا رو کامل بخون صرف فعلم کار کن اگه وقت آوردی پید ...

فرمول بیست چند صفحه اول کتاب دوازدهمش صرف فعلو کامل یاد داده با اون بخون

ما دوباره سبز می‌شویم🌿