2777
2789
عنوان

اگه مورد تعرض پزشک قرار بگیرید چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 27 پست
دقیقا چه تعرضی؟چه رفتاری؟چکاری؟

از اندام خصوصیم تعریف کرد

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون موقع نکردم دیگه

نباید سکوت میکردی حداقل میزدی تو گوشش الانم شکایت کن این اشغالا اینجور مواقع فکر میکنن بخاطر رضایت از اون موقعیت سکوت میکنی

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
در چه حد بوده؟ خواهشا برو نظام پزشکی شهرتون یه فرم شکایت پر کن هرچند رسیدگی هم نکنن

اره همین کارو میکنم

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

دکتر اقا چطور اندام خصوصی شمارو دید

فقط تعریف نبود تعرض بود دیگه من نمیخوام بیشتر بازش کنم 

عزیزم همچین ادمایی هیز و بیخودن فکر نکنمبا این موضوع بشه شکایت کرد اما حتما ابروشو ببر و بعد دیگه به ...

چشم

عزیزم همچین ادمایی هیز و بیخودن فکر نکنمبا این موضوع بشه شکایت کرد اما حتما ابروشو ببر و بعد دیگه به ...

چرا میشه اتفاقا همین جا جاشه چون شما هر شکایتی از نحوه درمان داشته باشی رسیدگی نمیشه دکترها پشت دکترها رو میگیرن نه مریض ،،،، اما تو این مورد استارتر ضرری نمیکنه و خیالش راحت میشه که ابروی مرتیکه رو برده یا حداقل چند نفر دگ برن بگن به خودشون بیان اون پزشک رو تذکر بدن 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

شاید از رو لباس مثلا سینه و لاسن بنده خدارو دیده مثلا گفته چقدر گنده ان یا مثلا دست زده

وای من همیشه موذبم با دکتر اقا و ناخوداگاه جمو جور میشینم پس بیخود نیس استرسم

بعضیا واقن مریضن

من فکر کردم مثلا طرف شاید سونوگرافی بوده یا درکل باید میدیده ک اون دیگه چاره نداره ادم باید پیش خانوم یا شخص مطمین بره

وای من همیشه موذبم با دکتر اقا و ناخوداگاه جمو جور میشینم پس بیخود نیس استرسمبعضیا واقن مریضنمن فکر ...

نه بخدا بلانسبت بعضی از دکتر ها یا کادر درمان خیلی بی ادبن یه خانومی میگفت پیش متخصص اطفال رفتم بابت بچه ام خب ادم سینه هاشو که نمیتونه بِکنه که دیده میشن دیگه میگه دکتر اقا بود گفت پسرت شیر خودتو میخوره میگه گفتم بله میگه یهویی برگشت گفت خوشبحال شوهرت پس واسه همینه پسرت انقدر تپل شده😐