2777
2789

بعضی جاها باید شماره و اسم مشتری رو بگیری خب استفاده هم بیشتره و تایپت باید بگم سریع باشه 

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

بعضی جاها باید شماره و اسم مشتری رو بگیری خب استفاده هم بیشتره و تایپت باید بگم سریع باشه

من تازه میخام برم صندوق باکامیپوتر اشنایی اولیه دارم تایپم خیلی سریع نیس ولی خو حس خجالت دارم نرم ینی؟

همین ؟فقط اسم و فامیل و شماره مشتری؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تازه میخام برم صندوق باکامیپوتر اشنایی اولیه دارم تایپم خیلی سریع نیس ولی خو حس خجالت دارم نرم ین ...

ترس نداره یکم باید هواست جمع باشه فقط

معمولا فقط اسم و فامیل رو میگیرن کم کم سرعت تایپت هم می‌ره بالا خودت تمرین کنی

رستوران میخوای بری ؟

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

اره رستوران خوبه برم؟ توصیت کجاس؟کجا بهترع؟

من فضای رستوران رو دوست داشتم صمیمی بود اما حاشیه اش یکم زیاد بود 😁

اگه رستوران بزرگی باشه فقط حضوریا با شماست ولی تهیه غذا وغیره تلفن هم جواب میدن فک کنم

حقوق رستوران بیشتره ولی مثلاً هایپر مارکت اینا آسون تره 

اگه شرایط رستورانه خوبه برو عزیزم موفق باشی ❤️

بالاخره از یه جایی باید شروع کرد دیگه