بچه ها این آقا پسر از نظر اخلاقی بسیار عالی و آقا و متین و فهمیده هستن . خیلی خیلی کاریه همزمان هم درس میخونه هم کار میکنه دانشجوعه . اخلاق و رفتارش واقعا عالیه و دوسم داره من خودم قدم ۱۵۵ و کوتاهم ایشون هم ۱۷۸عه ! من همیشه کیس های ک داشتم قدشون بالای ۱۸۰ بود ایشون هم اوکیه ولی الان یکی از دوستام گفت قدش بلند نیست نمیدونم چرا خیلی ناراحت شدم و اصلا گفتم بخاطر همین ردش کنم . ایشون انقدر فهمیده و منطقی و حمایتگره که باعث شد مثلا همین قد رو نبینم و میترسم همچین کسی دیگه پیدا نشه .
نظرتون چیه؟ میدونم خودم قدم بلند نیست ولی بنظرتون خیلی مهمه؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اره الانم اختلاف داریم ولی همین که دوستم اینجوری گفت انگار تیکه انداخت چمیدونم گفتم نکنه اگر دیگران ...
اگه حرف دوستت رو میگی،از روی حسودی گفته
من هم قدشمام همسرم دقیق نمیدونم ولی میدونم۱۸۰ کمتر نیست،اگه رفتار و اخلاق خوب باشه ظاهر و خوشکلی عادی میشه و خداروشکر هیچ مشکلی بایت این موضوع نداشتیم و نداریم.