2777
2789
عنوان

بخاطر قدش تردید دارم با اینکه خودم قدم کوتاهه راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 43 پست
تو خودت رو بهتر میشناسی دوس داری با احساس ازدواج کنی‌‌.امیدوارم بعدا مث من پشیمان نشی

چون دوسم داره و براش مهمم نمیخوام از دستش بدم 

از طرفی میترسم از خودم که دل ندم 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸
من قدم ۱۷۲ همسرم ۱۷۰ مهم اخلاقه ۲۰ تفاوت قد کمه ببخشید بالای ۱۸۰ که میگن فیل و فنجون

ینی همسرتون دوسانت ازتون کوتاهترن؟

کجا روم که دلِ من، دل از تو برگیرد؟🤍🕊️       مهربون سایتم😎💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون دوسم داره و براش مهمم نمیخوام از دستش بدم از طرفی میترسم از خودم که دل ندم

کسی که در وهله اول به دلت ننشسته بعد هم به دلت نمی شینه 

ولی به نظرم اینکه اون دوست داره خیلی خوبه و قطعا زندگی خوبی برات خواهد ساخت 

قد ۱۷۸ که خیلی خوبه ... من خودم ۱۷۲ هستم با پسر ۱۷۵ به بالا راضیم... ایشون به نطرم باید دودل بشن به خاطر قدتون.. چون شما قدتون بلند نیست 

من با دوسه تا پسر قد ۱۹۲، ۱۹۴ این حدودا بودم میگفتن ما هرجا میریم دخترا میخوان بهمون شماره بدن همه دخترا دنبال من هستن و.. اونقدر که تو جامعه این جو اومده پسر باید قدبلند باشه و بقیش مهم نیست خیلی به قدشون مغرور بودن.. 

البته داداش خودم ۱۹۳ هست و اینجوری نیست اصلا ولی قد این اقا خیلی خوبه

کسی که در وهله اول به دلت ننشسته بعد هم به دلت نمی شینه ولی به نظرم اینکه اون دوست داره خیلی خوبه و ...

دقیقا همه هدفش اینه که زندگی خوبی برام بسازه و در رفاه باشم اینکه خیلی مراقبمه و میدونم خوشبختم میکنه 

از طرفی همچین مردی تاحالا شاید به اندازه انگشتای دست دیدم اخلاق و شخصیت فوق العاده ای داره و از این نظر میگم مثلش پیدا نمیشه

قد ۱۷۸ که خیلی خوبه ... من خودم ۱۷۲ هستم با پسر ۱۷۵ به بالا راضیم... ایشون به نطرم باید دودل بشن به ...

افرین دخترای آلان اولویت قده براشون 

انگاری طرف این همه خوبی داره رو نمیبینن فقط ظاهر میبینن

به قرآن مجید دارم عصبی میشم خب پس چته بچه جون

نمیدونم 

من چون قبلا از کسی دیگه ضربه خوردم انگاری دیگه نمیتونم کسیو واقعا دوس داشته باشم 

بخاطر همین حرف دیگران انقدر برام مهمه 

ایرادای الکی میگیرم 

درصورتی که خودم میدونم زندگی الکی نیست و این چیزا اهمیتی نداره 

ببین قدش که کوتاه نیست و از تو هم تازه بلندتره ، 

اما وقتی زندگیتو بخوای بر اساس حرف دیگران تشکیل بدی یا بهم بزنی. نمیشه ، مشورت با کسی که خیر خواه و عاقل تر از خودت اگر باشه خوبه اما نظرات و سلایق دیگران نباید باعث تزلزلت تو موقیتها بشه .

افرین دخترای آلان اولویت قده براشون انگاری طرف این همه خوبی داره رو نمیبینن فقط ظاهر میبینن

این  آدمی که من میگم ظاهرش و وص۸ع مالیش همه رو میکشت ولی واقعا من نمیتونستم کنارش باشم اخلاقای خیلی بدی داشت... اگه عکسش و بذارم همه بهم فحش میدن که جرا با این کات کردی مثل مدلا بود ولی واقعا چه فایده ای داره کنارش زجر بکشم.. یک رابطه خوب نیاز به این هست طرف مقابلت با شعور باشه سواد رابطه داشته باشه اگه ایشون خوب هستن اصلا به حرف بقیه توجه نکن ... ضمن اینکه قد ۱۷۸ هم کوتاه نیست البته اگه بتونه باشگاه بره خیلی خوبه وقتی هیکل عضله ای میشه  قد و هیکل بزرگتر میشه و بلند تر دیده میشی