2777
2789
عنوان

از زن عموم نفرت دارم

144 بازدید | 8 پست

یه اتفاقی برام افتاد  همه اومدن خبر گرفتن ازم حتی غریبه ها خبر گرفتن

اما اینها از دور وایسادن نگاه کردن. و خبرهارو از دورادور از بقیه میگرفتن

احساس میکنم اینها از زمین خوردنم خوشحال شدن

آخه عددی هم نیستن. یه مشت بدبخت بیچاره خدا زده انشالله  هر چقد سر مشکلاتم ذوق کردن سر خودشون ازین بدتر بیاد 

تازه فهمیدی؟ فامیل و بستگان داخل ایران اکثرا دشمن هستند تا دوست و از زمین خوردنت ناراحت میشن

😂🤣✋ 

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه فهمیدی؟ فامیل و بستگان داخل ایران اکثرا دشمن هستند تا دوست و از زمین خوردنت ناراحت میشن😂🤣✋

اره انگار ما زمین بخوریم اونا پیشرفت میکنن خاک عالم بر سرشون  .. خوب ماهم به عنوان فامیل هستیم چرا مثل اونا نیستیم.. زمین گرده یه روز نوبت اوناهم میرسه

اره انگار ما زمین بخوریم اونا پیشرفت میکنن خاک عالم بر سرشون .. خوب ماهم به عنوان فامیل هستیم چرا م ...

اره ناراحت نباش

در روزگاری که مردم از زمین خوردن تو خوشحال میشوند

تو پیشرفت کن و موفق شو تا گریه کنند

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من که راحتم با هیچکدوم ارتباط ندارم هی مامانم میگه به فلانی زنگ بزن حرص آدم در میاره بابام از اون بد ...

اره ما هم کلا قطع ارتباطبم

اره ما هم کلا قطع ارتباطبم

من تا چند سال اول ازدواجم میرفتم عیدا یا مریض میشدن سر میزدن 

یه رفتارای دیدم بخدا اگر میشود با پدر و مادرمم قطعه رابطه میکردم اعصاب و حوصله ندارم