2777
2789

بچه ها این آقا پسر از نظر اخلاقی بسیار عالی و آقا و متین و فهمیده هستن . خیلی خیلی کاریه همزمان هم درس میخونه هم کار میکنه دانشجوعه . اخلاق و رفتارش واقعا عالیه و دوسم داره من خودم قدم ۱۵۵ و کوتاهم ایشون هم ۱۷۸عه ! من همیشه کیس های ک داشتم قدشون بالای ۱۸۰ بود ایشون هم اوکیه ولی الان یکی از دوستام گفت قدش بلند نیست نمیدونم چرا خیلی ناراحت شدم و اصلا گفتم بخاطر همین ردش کنم . ایشون انقدر فهمیده و منطقی و حمایتگره که باعث شد مثلا همین قد رو نبینم و میترسم همچین کسی دیگه پیدا نشه . 

نظرتون چیه؟ میدونم خودم قدم بلند نیست ولی بنظرتون خیلی مهمه؟ 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظرم الان وقت ازدواجت نیس

ببین ایشون واقعا خوبه از همه نظر 

یعنی مطمئنم همچین پسری خیلی حیلی خیلی کم و نایابه 

ولی چون اونقدر بهش علاقه ندارم روی همه چیز حساسم! 

۱۷۸ کوتاهه!!!!🙄🙄

شوهر من قدش ۱۷۸ عه نمیگم بلنده اما متوسطه.

اکثر مردای اطرافم هم بین ۱۷۵ تا ۱۸۲ این حدودان تو نی نی سایت مرد زیر ۱۹۰ رو قبول ندارن

مهم تر از قد چیزای دیگه هست.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم یک «زن» در خاورمیانه،شاید سعادتمندانه نبود،اما جسورانه بود....!!!!

والا عرض شود که قد ۱۷۸ خیلی هم پایین نیستتازه بعدشم با همین هم ۲۳ سانت اختلاف قد داریبیشتر از این اص ...

اره الانم اختلاف داریم ولی همین که دوستم اینجوری گفت انگار تیکه انداخت چمیدونم گفتم نکنه اگر دیگران هم این موضوع رو بگن من ناراحت بشم 

ببین ایشون واقعا خوبه از همه نظر یعنی مطمئنم همچین پسری خیلی حیلی خیلی کم و نایابه ولی چون اونقدر به ...

تو خودت رو بهتر میشناسی دوس داری با احساس ازدواج کنی‌‌.امیدوارم بعدا مث من پشیمان نشی

۱۷۸ کوتاهه من ۱۶۵ ام خاستگار قد بالای ۱۸۰ نداشتم اصن ب نظرم خیلی عالیه

میدونی که الان دخترا همشون قد واسشون مهمه 

و دوستم این حرفو زد انگاری بهم برخورد 

درصورتی که قدش واقعا به من میاد