2777
2789
عنوان

قهر با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 49 پست
نامزدین یا دوستین؟سر چی قھر کردین؟

دوستیم چند ساله 

هیچی اولش داشتم خیر سرم سرب سرش میذاشتم گفتم آره فلانی منو دوسم نداره و اینا گفت از کجا میدونی بعد برگشت گفت هنوزم میگم دلم تنگ شده گفتم دلتنگ ی دوست بعد گفت آره تو همه چی منی ولی عشق ن من به عشق باور ندارم ! من حتی معنی حرفشو نفهمیدم کلی تیکه انداختم اینکه معلوم نیست با چند نفری و من تازه فهمیدم کلی دوست داری و ... اونم هیچی نگفت فقط گفت اینایی ک میگی کین بگو آشنا شیم 

دو روز بعد ی زنگ کوچیک زدم بهش سر ی موضوعی بعد ناراحت بود یکم مشخص بود اصلا گفت دستت خورده بود ک میخواستی جواب ندم؟ یا اشتباه گرفتی 

یهو پیام داد گف برام مهم نیست کی آمده پیش تو راجب من بد گفته ولی هرچی هست بدون دروغه من هیچ دوستی ندارم داشتم میگفتم دارم دیگه ولی اینجوری ک میای حرف میزنی برمیخوره به آدم منم گفتم الان به هرحال این مگه چیزی و تغییر میده خودت گفتی عشقی وجود نداره پس جایی ک عشق وجود ندارد چرا با کلمه ها بازی کنیم گفت چ کلمه ای گفتم هیچی منم دیگه گفتم ک همه چی و پاک کردم شب بخیر  جواب نداد 

(:A__•~•__M:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نامزدت؟؟؟ دلت تنگ نمیشه؟ چجوری جلو خودتو گرفتی؟

الانشممممم دل تنگمم امروز گریه کردم 

خب خودم رفتم بعد اولین باره رفتن منو باور کرده من هیچ وقت قهر نکردم همیشه آن خودم آمدم چون خیلی مغروره تازه اعصبی یا ناراحتم بسه اصلا جواب نمی‌ده 

وقتی به این فکر میکنم دوسم داشت خودش پیام میداد یا اینکه بیاد منت کشی چقدر دوست داشتنی تر میشه تحمل میکنم 

با نامزدت؟ هیچی حرفی نمیزنین ینی؟ دلت تنگ نمیشه؟

دوستیم ولی جدی

زیاد قھر میکنیم ولی این بار خیلی طولانی شد من از دلتنگی بمیرم بھش پیام نمیدم خودش پیام میدہ

بھش پیام ندہ عادت میکنه که تو ھمش بری سمتش

دوستیم چند ساله هیچی اولش داشتم خیر سرم سرب سرش میذاشتم گفتم آره فلانی منو دوسم نداره و اینا گفت از ...

بھش گفتم ولت میکنم واسع ھمیشع میرم اونم عصبی شد گفت الان برو

بنظرت برمیگردہ یا ھمه چی تموم شدہ واسش

بھش گفتم ولت میکنم واسع ھمیشع میرم اونم عصبی شد گفت الان بروبنظرت برمیگردہ یا ھمه چی تموم شدہ واسش

خودت میگی عصبی شد 

بعد تازه گفتی هیچ وقت نمیری منت کشی ! همیشه اون میاد مشخصه دیگه اونم همین نظر و داره ک همیشه خودش آمده جلو این دفعه نمیاد ک تو بری 

منم میگم اگه بخوادم برمیگردہ به ھر قیمتیولی اگه ھوس باشه میرہ که میرہ

ببین این همیشه ام صدق نمیکنه ها مثلن طرف اگه مثل مال من مغرور باشه فاتحت خوندس ... 

حالا بنظرت من چیکار کنم ؟ 😂🤦🏻‍♀ بهش بگم کسی چیزی بهم نگفته یا بیشتر صبر کنم 

خودت میگی عصبی شد بعد تازه گفتی هیچ وقت نمیری منت کشی ! همیشه اون میاد مشخصه دیگه اونم همین نظر و دا ...

ولی اینستا آنفالوش کردم چند روز پیش بھم درخواست داد باز فالوش کردم

اگه کات کردہ که درخواست نمیداد

امیدی ھست؟