من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بده بابا بچه خیلی روشون فشارهه بخاظر کنکور و نهایی های مزخرف که صب میخوان بیدار میشن ده بار تصمیمشون رو عوض میکنن تو دیگه واس این چیزا کوچیک اذیتشون نکن
آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸
کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در ایینه میبینم. . ممکن است خودخواهی به نظر برسد، اما وقتی برای زنده ماندن میجنگی، سخت است دلسوز و مهربان باشی.
دبیرستان به ما همیشه میگفتن چه تو امتحانات داخلی چه نهایی اگه هدف سوال املا و دیکته کلمه نباشه یه حرف رو اشتباه نوشتن جوری که بشه خوند و منظور برسونه حالا یک حرف اشتباه یا جا به جا نمره کم نمیشه