2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیایین دارم دق میکنم😭😭

330 بازدید | 23 پست

من صورتم چند وقته خیلی لاغر شده سرماخوردم خیلی صورتم لاغر شد  صورتم کلا استخونی هس چهره معمولی دارم اطرافیانم بهم میگن خیلی بامزه و چهره مهربونی داره

چند روز پیش زن عموم اومد خونمون گف صورتت خیلی لاغر شده و...

مامانم امروز بهم گف تو آبرو من و با این قیافت بردی چقدر حرف مردم و بزارم تو دلم قیاقت عین مرده ها شده 

خیلی دلم شکست 😭😭😭چیکار کنم شما بگین 

کاش میشد زودتر ازدواج می کردم نجات پیدا می کردم از این زندگیم  

کاربری دست چند نفره❤️✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عیب نداره بابا خب آدم مریض میشه لاغر میشه باز ب خودش برسه خوب میشه مامانت هم از سر دلسوزی گفته دوست نداره کسی رو دخترش عیب بذاره الکی .طبیعیه خب ب خودت برس بهتر میشی 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 
وووااااه چه بی رحم هستن اطرافیانت 😔😔😔💔💔💔💔

خیلی دلم برا خودم میسوزه خیلییی

وقتی یکی ازم تعریف میکنه انقدر اعتماد به نفس اومده پایین باور نمیکنم داره درباره من میگ 

کاربری دست چند نفره❤️✨️

چرا هر چی میشه میگین کاش ازدواج میکردم راحت میشدم؟

ازدواجم بکنی شوهرت بهت میگه لاغر شدی تازه بدتر از قبل دلت می‌شکنه .خانواده شوهرت بهت میگن .این که خیلی بدتره

باز حداقل این مادرته غریبه نیست 

منم مامانم چند وقت پیش بهم گفت یکم چاق شو استخوانات زده بیرون منم خیلی ناراحت شدم .حتی تاپیک زدم 

ولی خب چارش اینه که غذا زیاد بخوریم وعده های غذاییت رو زیاد کنی .شنیدم جوانه گندم خیلی صورت رو پر می‌کنه ولی من اصلا مزشو دوست ندارم .اگه با مزش کنار بیای چاق کننده صورته

هیکلت چجوریه؟لاغره

اصلا وقتی اطرافیانت اینجور اعتماد به نفستو تخریب میکنن همین که زنده هستی صلواتتتتتتتتتتتت

جای شکر داره 

اگه هر چهره ی داری یا به مامانت رفتی یا به انتخاب مامانت خیلی ناراحت شدم. تاپیکتو خوندم

دیگه بیمار بودی.بذار چند وقت بگذره دوباره طراوت صورتت برمیگرده.میوه های ابدار زیاد بخور...شیر...جوان ...

همیشه بهم میگ امروز تو آیینه نگاه خودم کردم ولی انقدرام زشت نیستم ک میگ 🙂💔

کاربری دست چند نفره❤️✨️

خیلی دلم برا خودم میسوزه خیلیییوقتی یکی ازم تعریف میکنه انقدر اعتماد به نفس اومده پایین باور نمیکنم ...

بیخیال سنت کمه حساس نباش اینقدر از این اراجیف تو عمرت بشنوی که نگو 

فکر میکنی فقط تو دچاره این دردی 

همه خانم ها یکی رو دارن بهش انتقاد مخرب کنه

اصلا وقتی اطرافیانت اینجور اعتماد به نفستو تخریب میکنن همین که زنده هستی صلواتتتتتتتتتتتتجای شکر دار ...

باورتون نمیشه 

من حجاب خیلی بهم میاد 

یه خانمی یه بار تو خیابون زد رو شونم گف ماشالا 

نه شما من و میشناسی نه من شما رو خیلی ها ازم تعریف میکنن چه اخلاق چه چهره 

ولی این یه کاری کرده باور نمیکنم تعریف دیگران و میگم شاید  مسخره میکنن

کاربری دست چند نفره❤️✨️

گفته لاغری چیزی نگفته 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️